Acord amb el Club Balonmano Granollers per becar esportistes d’alt nivell

Fer compatible l’esport d’alta competició amb els estudis universitaris. Aquesta és la filosofia de les beques posades en marxa el curs 2014-15 pel TecnoCampus i sis entitats esportives de la ciutat, i que fins ara han beneficiat 36 estudiants. En virtut del conveni firmat ahir, la possibilitat de becar esportistes es fa extensiu per primer cop a un club de fora de Mataró. Es tracta Club Balonmano Granollers, una de les entitats esportistes professionals més antigues i amb més prestigi al nostre país.

L’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, i el president del Club Balonmano Granollers, Josep Pujadas, han signat l’acord que permetrà que aquest mateix curs s’ofereixen tres beques per a esportistes d’aquest club. S’afegiran a les que ja ofereixen actualment el Centre Natació Mataró, el Centre Atlètic Laietània, el Club Esportiu Iluro Hoquei Club, el Club Joventut Handbol Mataró, el Club Hoquei Mataró i el Club Esportiu Futsal Mataró. En tot els casos, la beca està dotada amb un import de 1.500 euros, dels quals la meitat els aporta el club al qual pertany l’estudiant becat i la resta, la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, titular de tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra.

El conveni també incorpora la participació del club en programes de cooperació educativa de pràctiques universitat-empresa, programes i projectes internacionals d’interès mutu, patrocinis i descomptes en formació permanent.