El TecnoCampus esdevé partner de Barcelona Health Hub

El TecnoCampus reforça la seva aposta pel suport a l’emprenedoria i innovació en salut convertint-se en un nou membre del Barcelona Health Hub.

Des de la seva creació, ara fa 10 anys, el TecnoCampus s’ha posicionat com a campus emprenedor, caracteritzat per la interrelació entre la universitat i l’empresa. El TecnoCampus dóna suport i aporta valor a un gran nombre d’emprenedors i empreses de diferents sectors i en especial en els àmbits estratègics per al TecnoCampus com és el sector salut.

En aquest sentit, TecnoCampus es proposa el repte de consolidar un Hub al voltant del clúster de salut on es concentrin tots els agents de la cadena de valor del sector per integrar i compartir recursos d’una manera col·laborativa per esdevenir un referent en el sector i oferir millors solucions sociosanitaris a les persones.

L’acord amb el Barcelona Health Hub (BHH) reforça aquesta aposta de TecnoCampus per l’emprenedoria i innovació en el sector salut. El BHH, situat al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, és una associació que reuneix a empreses i startups del sector tecnològic i de la salut amb l’objectiu de promoure el coneixement, divulgació i innovació en la salut digital.

La vinculació del TecnoCampus amb el BHH permetrà, entre d’altres, la col·laboració d’ambdues entitats en l’intercanvi d’iniciatives relacionades amb la innovació en salut i la promoció econòmica de Catalunya; així com augmentar la presència del TecnoCampus en l’ecosistema d’innovació en salut.