El TecnoCampus gradua 140 estudiants de l'Escola Superior de Ciències de la Salut

Un total de 71 estudiants del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i 69 estudiants del Grau en Infermeria es van graduar el passat divendres 28 de juny a l’Auditori del TecnoCampus, acompanyats de professors, autoritats i familiars. Es tracta de la quarta i la sisena promoció, respectivament, que es gradua a l’Escola Superior de Ciències de la Salut en els àmbits de les ciències de l’esport i de la infermeria.

La directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, Esther Cabrera, va assenyalar en el discurs de benvinguda que l’acte de graduació només és el tret de sortida d’un cursa de fons per seguir desenvolupant-se com a professionals: “Nosaltres només us hem omplert la motxilla de coneixements, però ara és el vostre moment. No renuncieu a ser millors cada dia, la ciència avança si la feu avançar, no us heu de conformar amb respostes simples”. També va assistir a l’acte Carles Ramió, comissionat per a l’estratègia del Grup UPF i patró de la Fundació TecnoCampus Mataró Maresme, qui va assenyalar que tot i que el futur vindrà marcat per la robotització i la innovació tecnològica, el factor humà sempre serà necessari, especialment en l’àmbit de la salut.

Alguns dels moments més destacats van ser els parlaments als graduats, entre els quals destaquen el de Marta Llauradó, biòloga, jugadora de la selecció espanyola de rugby en cadira de rodes i padrina externa dels estudiants de CAFE, i els dels professors Manuel Vicente Garnacho i Juan Francisco Domínguez, padrins interns del Grau en CAFE i del Grau en Infermeria, respectivament. Durant l’acte també es van entregar una sèrie de reconeixements a empreses i institucions col·laboradores amb els graus de l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

Pel que fa al reconeixement dels millors expedients acadèmics, es van lliurar als estudiants Juan José Guasch, del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i Jordi Miralles, del Grau en Infermeria. L’empresa FecunMed i el Col·legi de professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya van entregar un obsequi als estudiants d’Infermeria i CAFE, respectivament, amb millors notes.

L’alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, i el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, van ser els encarregats de pronunciar el discurs de clausura dels actes de graduació de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i d’Infermeria, respectivament. Ambdós van recordar als estudiants que com a professionals de la salut és imprescindible posar les persones al centre de totes les decisions, i que tant el TecnoCampus com la ciutat de Mataró aposten per l’àmbit de les ciències de la salut i de l’activitat física, un sector econòmic estratègic del territori i amb bones perspectives laborals, on és clau comptar amb titulats ben preparats per afrontar els reptes de futur.