El TecnoCampus impulsa una jornada per millorar els serveis als estudiants de manera col·laborativa

El TecnoCampus organitza el dimarts 5 de juny, de 13 a 16 hores, la primera edició del Campus Innovation Day, una activitat oberta a tots els estudiants de l'Escola Superior Politècnica, l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa i l'Escola Superior de Ciències de la Salut que vulguin implicar-se en la millora dels serveis als estudiants.

Es tracta d'una iniciativa impulsada des del Departament de Serveis Campus que pretén reunir estudiants de diferents cursos i titulacions per compartir experiències, escoltar la opinió dels serveis que ofereix el centre universitari i per aportar propostes de millora de cara al curs vinent. Per aquest motiu, es vol aconseguir la participació d'uns cent estudiants, amb ganes de transformar la universitat, que debatran sobre temes relacionats amb vida universitària, serveis d'emprenedoria, carreres professionals, programes d'internacionalització, i equipaments i altres serveis, com per exemple aparcament i allotjament.

Els estudiants interessats poden inscriure's al Campus Innovation Day aquí. Durant la jornada es recolliran les principals propostes, que es treballaran en sessions de seguiment per tal de posar en marxa algunes millores el curs 2018-2019.