El Tecnocampus incorpora tecnologia de so ATMOS al Centre de Congressos

El sistema de so ATMOS és el nou format de projecció de so amb que compten els cinemes més avançats, ja que permet una experiència inmersiva amb un nombre casi ilimitat d’altaveus, millorant els sistemes tradicionals anteriors com 5.1 o 7.1.

El Tecnocampus compta amb la primera instal·lació al Maresme en aquest format, a la seva sala Burriac, al Centre de Congressos. Amb aquest equipament tècnic es poden fer audicions i projeccions en format Atmos 13.2 i barreges amb sistema Protools en format 9.4.2, compatibles amb qualsevol sala professional.

El Grau en Mitjans Audiovisuals ja ha realitzat les seves primeres classes d’iniciació al so en cinema, i aviat ho veurà incorporat en diverses assignatures. Altres graus, com el de Disseny i Producció de Videojocs, podran també gaudir d’aquesta instal.lació per a proves dels estudiants sobre els seus propis treballs i sobre Playstation 4.

Aquesta instal.lació ha estat possible gràcies a la tasca del departament d’audio del Grau en Mitjans Audiovisuals, la col.laboració de Jaume Puig, consultor de Dolby Labs, l’empresa Magnetron, i també els serveis d’Infrastructures i SERMAT del Tecnocampus.