El TecnoCampus lliura el premi al millor treball audiovisual de les Jornades Científiques

El TecnoCampus ha patrocinat un any més les Jornades Científiques de Mataró, donant suport al concurs "Curt de ciències", que reconeix els millors treballs audiovisual elaborats per alumnes de secundària. El lliurament el va fer la directora de l'Escola Superior Politècnica, Ester Bernadó, en el marc de la celebració de les jornades, divendres passat, a a la Sala de Graus. 

La guanyadora en la categoria 3r i 4t d’ESO va ser l'estudiant Berta Bigas, de l'Escola Pia, mentre que en el cas de la categoria Batxillerat, va ser Arantxa Vázquez, de l'Escola Freta (a la imatge, amb Ester Bernadó i un representant del centre). El concurs "Curt de ciències" consistia en l'elaboració de treballs divulgatius sobre la taula periòdica dels elements. 

En la inauguració de les les jornades, durant els quals es van exposar treballs de recerca d'estudiants de tots els centres de secundària de Mataró, l'alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, va destacar que gràcies a la ciència coneixem millor el món en què vivim, i va animar els nois i noies a continuar endavant amb la seva vocació científica.