Apunta't a la caminada solidària per col·laborar amb La Marató de TV3

El proper diumenge 17 de desembre el TecnoCampus organiza una caminada solidària per col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties infecciones. La caminada, apta per a totes les edats, començarà a les 9h i el punt de sortida i d’arribada serà la plaça del TecnoCampus. Aquest any hi haurà dos recorreguts de 5 km i de 8 km, el primer dels dos serà accessible per fer-lo amb cotxets i cadires de rodes. La inscripció a la Caminada al TecnoCampus es pot fer aquí.

El preu de la inscripció és de deu euros i inclou la samarreta i l’esmorzar després de la caminada. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, i el TecnoCampus assumeix el cost de la inscripció dels treballadors i estudiants dels tres centres universitaris que vulguin participar-hi. La data límit per fer la inscripció és el 15 de desembre i es pot fer de manera online o a través dels diferents punts de venda ubicats a Mataró. A més, el proper dissabte 9 de desembre l’equip de voluntaris del TecnoCampus estarà a la plaça Santa Anna fent difusió de la caminada. 

Aquesta és la tercera edició que el TecnoCampus promou aquesta activitat per col·laborar amb La Marató de TV3. L'objectiu d'enguany és recaptar fons econòmics per a la investigació de les malalties infeccioses, que actualment són la causa d’1 de cada 3 morts al món i suposen un problema important de salut públic. A la Caminada al TecnoCampus de l'any passat, organitzada juntament amb l'associació AGIM, es van recaptar un total de 5.100 euros, que es van destinar íntegrament al projecte.

La Caminada al TecnoCampus és una activitat que s’emmarca dins de les accions solidàries que impulsa el TecnoCampus com a institució, i per això aquest any tota la comunitat s’ha implicat en un vídeo que convida la ciutadania a participar-hi:

Inscriu-t'hi!