El TecnoCampus, present a la fira del sector dels videojocs Barcelona Games World

El Grau en Disseny i Producció de Videojocs de l’Escola Superior Politècnica ha participat per segon any consecutiu a la Barcelona Games World, una de les fires més destacades del sector dels videojocs que es va celebrar del 29 de novembre al 2 de desembre al recinte de Gran Via de Fira Barcelona.

La presència del grau a la fira es va materialitzar en un estand per presentar el Grau en Disseny i Producció de Videojocs i la doble titulació amb Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i en la intervenció de professors del grau com a ponents a la taula rodona “Indústria i Acadèmia: un diàleg amb el futur”, on hi van intervenir la directora de l’Escola Superior Politècnica, Ester Bernadó, i els professors Antonio José Planells, Rafael González i Daniel Candil.

Professors i estudiants van informar a possibles futurs estudiants i a les seves famílies, i també van presentar als assistents projectes realitzats per estudiants. En concret, van mostrar-se tres jocs creats per estudiants de tercer curs, un dissenyat per estudiants de segon, i tres projectes realitzats per al dispositiu de realitat virtual Oculus Rift desenvolupats en una assignatura optativa de quart curs. En aquest sentit, i com a novetat, aquest any s’han portat les ulleres de realitat virtual per tal que el públic provés les experiències virtuals creades pels estudiants. També es va aprofitar la fira per donar a conèixer el moviment d’Xnergic del TecnoCampus, pensat per fomentar les vocacions tecnològiques entre els més joves, i que va tenir una molt bona acollida per part de les famílies que es van apropar a l'estand.

La Barcelona Games World és una de les cites estatals més destacades del sector dels videojocs, que organitza conjuntament l’Associació Espanyola de Videojocs i Fira de Barcelona. Prop de 140.000 persones han assistit en aquesta edició de la Barcelona Games World, que ha comptat amb més de 194 empreses expositores i vuitanta activitats programades.