El TecnoCampus recapta 4.600 euros en un acte solidari per La Marató de Tv3

El TecnoCampus va celebrar ahir una caminada organitzada conjuntament amb AGIM per recaptar fons per La Marató de TV3, dedicada enguany als ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La recaptació va ser de 4.600 euros.

El director del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a tots els participants i va destacar la col·laboració d’un equip d’estudiants del TecnoCampus que van fer de voluntaris. La sortida es va fer a les 9h i els participants tenien l’opció d’escollir entre dos itineraris, un de cinc quilòmetres (accessible a cadires de rodes i cotxets) i un de vuit. Maria Lima va decidir participar-hi com a estudiant del TecnoCampus per col·laborar amb la causa: “És bona idea que des de la universitat es promoguin activitats solidàries i de voluntariat que girin al voltant de La Marató de TV3”.

Després del recorregut, els participants van tornar a la plaça del TecnoCampus, on van esmorzar i van gaudir de diverses activitats. A quarts d’onze del matí La Marató de TV3 va connectar en directe amb la Caminada al TecnoCampus mentre els participants es movien fent un flashmob amb el ball de La Marató i la colla castellera dels Passerells del TecnoCampus aixecava un pilar. 

Les imatges de la caminada ja estan disponibles en l'àlbum de fotos de la Caminada al TecnoCampus, i també tenim el vídeo resum de la jornada a punt: