El TecnoCampus s’adhereix al Dia Mundial de l’Activitat Física el dimarts 10 d’abril

El TecnoCampus celebra el proper dimarts 10 d’abril el Dia Mundial de l’Activitat Física amb un conjunt d’activitats dirigides a tota la comunitat universitària. Les activitats s’impulsen des del projecte de Campus Saludable, una iniciativa de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus per promoure la salut i un estil de vida actiu i saludable entre la comunitat universitària.

Per això, des de les 10 hores i fins a les 16 hores tindran lloc diferents activitats, dirigides per membres de la comissió del Campus Saludable: taller d’acroioga, tecnocrossfit, taller de castellers amb els Passerells, slackline i un estand amb smoothies. La inscripció a les diferents activitats és gratuïta i es pot fer aquí. Per altra banda, i dins de la programació de l’Ajuntament de Mataró, es durà a terme una sessió d’activitats dirigides oberta a tothom a les 10.30 hores al Parc Urbà de Salut del TecnoCampus. 

La celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora el 6 d’abril, s’emmarca dins d’una iniciativa impulsada per Agita Mundo i l’OMS, a la qual se suma la Generalitat de Catalunya. Amb el lema “+ actius cada dia”, l’objectiu és sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l'activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones. Per celebrar-ho de forma individual, el Departament de Salut de la Generalitat ofereix 150 consells per ser més actius cada dia durant les activitats quotidianes.

Si estàs interessat a participar en alguna de les activitats, pots fer la inscripció aquí. La vida saludable comença en un mateix, t’hi apuntes?