TecnoGames: premis als millors videojocs fets per estudiants. 3 de juliol a les 12 h

El proper 3 de juliol a les 12 h, t’esperem a l’entrega de premis de la 4ª edició de TecnoGames, la gala i mostra de treballs realitzats per estudiants del Grau en Disseny i Producció de Videojocs i del doble Grau en Enginyeria Informàtica i Videojocs amb l’objectiu de posar en valor la feina duta a terme durant el tercer trimestre del curs a les assignatures de Projecte de Creació i Desenvolupament II i III.

Donades les circumstàncies generades per la crisi sanitària del COVID-19, la gala es transmetrà en format online. Tanmateix, els projectes dels alumnes es mostraran en format virtual a través del web TecnoGames 2020, on es poden descarregar per tal de jugar-hi.

PREMIS

El TecnoGames és un concurs on els videojocs participants aspiren a diversos premis. Els premis són els següents:

Premi al Millor Videojoc de segon: TBA
Premi al Millor Disseny: TBA
Premi al Millor Art: TBA
Premi a l’Excel·lència Tècnica: TBA
Premi a la Millor Sonorització: TBA
Premi al Millor Videojoc pel Públic: TBA
Premi al Millor Videojoc per la Indústria: TBA

JURAT DE LA INDÚSTRIA
Enguany per aquesta edició el TecnoGames compta amb un jurat d’experts format per Isidro Gilabert (Head of Product a Tangelo Games), Reinhard Pollice (Business and Product Development Director / Executive Producer a THQ Nordic) i Salva Fernàndez (Coordinador editorial de MeriStation Magazine).

Aquest jurat serà l’encarregat de valorar els projectes i otorgar el premi al Millor Videojoc per la Indústria.

VOT DEL PÚBLIC
Per altra banda, aquest curs estrenem un premi. Els estudiants decidiran qui és el guanyador del premi al Millor Videojoc pel Públic.

Per tal de poder emetre un vot (només un vot per estudiant), cal iniciar sessió a Google amb el compte de la Universitat i accedir al formulari a través de l’enllaç següent.

Consulta tota la informació dels TecnoGames 2020.

Segueix l'esdeveniment ( (password = tecnogames)