Tot el que has de saber per marxar a estudiar a fora el curs vinent

T’expliquem quins són els passos que cal seguir per sol·licitar una plaça per marxar a estudiar a l’estranger el curs 2019-2020:

1.INFORMA’T

  • Assessorament individual o en grup: durant els mesos de desembre i gener els dimecres de 12 a 13 hores i de 16 a 17 hores. Si estàs interessat, envia un correu a rrii@tecnocampus.cat tot indicant el nom, cognoms, titulació, curs i horari de preferència (matí o tarda).
  • Vols estudiar a Austràlia, Estats Units o Canadà?: organitzem una sessió informativa el 30 de gener del 2019 a les 14h a l'aula 213. Inscriu-t'hi!
  • Fira d’universitats: coneix de prop les universitats on pots marxar d'intercanvi, les experiències d'estudiants que ja han marxat, el programa d'Erasmus pràctiques i la comissió d'estudiants del Buddy Program a la fira que organitzem el dimarts 15 de gener.

2. CERTIFICA’T

  • Prova d'anglès: t'oferim la possibilitat d'acreditar el nivell d’anglès a través de la Prova Certificadora de Competència Lingüística (PCCL) d’anglès, dissenyada i administrada pel nostre programa d’idiomes vinculat a la UPF. La prova es realitzarà el proper 18 de gener del 2019, i la inscripció es pot realitzar fins al 14 de gener aquí. Pots consultar una mostra de la prova aquí. Per a més informació i dubtes, pots enviar un correu a idiomes@upf.edu.

3. SOL·LICITA

  • Envia la teva sol·licitud: del 4 al 10 de febrer del 2019 a través del eCampus. Pots consultar les places disponibles de cada escola aquí

Trobaràs més informació sobre la convocatòria de mobilitat internacional per al curs 2019-2020 aquí