Tràmits acadèmics que et poden interessar aquest tercer trimestre

Progressió d’estudis, accés amb més de 30 crèdits, certificat acadèmic i títol universitari són els principals tràmits que pots iniciar com a estudiant de grau abans que acabi el tercer trimestre.

Recorda que el Punt d'Informació a l'Estudiant tancarà els divendres a la tarda del 25 de juliol al 8 de setembre i que de l'1 al 31 d'agost el servei romandrà tancat.

Objectiu: si compleixes la normativa de progressió d’estudis, pots sol·licitar matricular-te a assignatures d’un curs superior a l’actual durant aquest curs acadèmic.

Termini: els terminis de sol·licitud, que són improrrogables, per al curs 2018-2019 són:

  • Tercer trimestre: del 18/7/2019 al 6/9/2019 

El tràmit s’ha de realitzar des de l’e-Secretaria, adjuntant la instància específica degudament emplenada i signada (escanejada en format .pdf)

Més informació.

Objectiu: avaluar la possibilitat de canviar-te de grau o doble titulació dins del mateix TecnoCampus sempre que tinguis 30 crèdits o més que puguis reconèixer a la nova titulació que et vols canviar. La sol·licitud d’aquesta via és compatible amb la preinscripció universitària.

Termini: la sol·licitud d’admissió és del 18 al 9 de juliol. Els resultats es publicaran a la pàgina web el 24 de juliol.

Més informació.

Objectiu: el certificat acadèmic és un document que reflecteix l’expedient actualitzat dels estudis que estàs cursant al TecnoCampus. Cal tenir en compte que si demanes el certificat abans que es tanquin les actes, sortiran assignatures pendents de qualificar.

  • Pots consultar com tramitar certificats acadèmics UPC en aquest enllaç.
  • Pots consultar com tramitar certificats acadèmics UPF en aquest enllaç.

Termini: si vols rebre el certificat acadèmic abans del mes d’agost, has de presentar la sol·licitud abans del 19 de juliol i recollir el certificat com a màxim el 26 de juliol.

Objectiu: un cop avaluades i aprovades totes les assignatures contemplades al pla d’estudis del grau, l'expedient es trobarà tancat i amb disposició del títol i ja podràs tramitar el títol universitari.
Pots sol·licitar-ho de manera presencial al Punt d’Informació a l’Estudiant (PIE) o per correu electrònic:

  • Pots consultar com tramitar el títol UPC en aquest enllaç.
  • Pots consultar com tramitar el títol UPF en aquest enllaç.

Termini: si vols rebre el resguard del títol abans del mes d’agost, has de presentar la sol·licitud abans del 19 de juliol i recollir el resguard com a màxim el 26 de juliol. Consulta l’horari de Gestió Acadèmica en aquest enllaç.