Trobada internacional dins del projecte “St Gestió de l'e-Mobile de capacitació per a l'estrès (SSTeMM)”

El dia 22 d’abril de 2020 va tenir lloc la segona trobada del projecte "St Gestió de l'e-Mobile de capacitació per a l'estrès (SSTeMM). SSTeMM està finançat per Erasmus Plus - Associació Estratègica per a l'Educació Superior a través de l'Autoritat d'Educació Superior (HEA) a Irlanda. El TecnoCampus és la institució de referència d'aquest estudi a l’Estat espanyol, liderat per Institut de Tecnología de Waterford,  amb les professores de l'Escola Superior de Ciències de la Salut Carme Rosell i  Ester Mateo a al capdavant.

Aquesta trobada s’havia de celebrat al Tecnocampus els dies 21 i 22 d’abril, per compartir amb els investigadors d’altres països la diada de Sant Jordi.  La situació actual de pandèmia pel COVID-19 ha fet que la trobada hagi estat en format online. Hi han participat totes les universitat i institucions que col·laboren en el projecte: Mary Reidy (Institut de Tecnologia de Waterford);  Carme Rosell Moreno i Ester Mateo (Tecnocampus); Majda Pajnkhar, (Universidad de Maribor, Eslovènia); Marie Carey (Instituto de Tecnología de Waterford); Peter Scanlon (TSSG, Instituto de Tecnologia de Waterford);  Andreas Dalluege (IBK, Alemania); John Wells (WIT); Gwen Daniels (Hospital Whitfield, de la UPMC); Dominika Vrbnjak (Universitat de Maribor, Eslovènia).

Actualment, els sistemes sanitaris i els professionals de tot el mon han hagut de treballar en situacions d’estrès mai esperades,  provocades per la pandèmia del COVID-19. SSTeMM ajudarà els estudiants d'infermeria i a el personal clínic, donant-los  suport en habilitats i competències per el control de l'estrès, per contribuir al benestar personal durant la seva formació i una vegada que s'hagin graduat.

De cara a la tardor, s’ha previst fer una trobada presencial al TecnoCampus.