Un projecte de l'exestudiant Carlos Martínez guanya el premi UPF Emprèn

El projecte de l'exestudiant del TecnoCampus Carlos Martínez ha guanyat l'edició 2016 del premi UPF Emprèn. Martínez, graduat en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, s'ha endut el guardó pel projecte Epinium, que a més ha rebut l'assessorament dels serveis d'emprenedoria del TecnoCampus.

Segons va explicar en l'acte d'entrega del guardó, dotat amb 10.000 euros, Epinium és “una plataforma que recull un ampli llistat dels productes, uns 36.000, i opinions, prop de 700.000. Té apartats centrats en la reputació, en l’anàlisi del producte, de paraules clau i de la competència, a més d’incloure un rànquing de productes.

En l’edició 2016 d’UPF Emprèn hi han participat un total de 23 propostes. Un jurat format per persones de reconegut prestigi social i empresarial ha decidit els guanyadors. Des de l’any 2008, aquests guardons busquen incentivar la cultura emprenedora entre els estudiants, graduats i postgraduats de la UPF i de centres del Grup UPF (al menys la meitat de l’equip ha de tenir aquest vincle) menors de 30 anys, així com reforçar la relació entre la innovació universitària i el teixit productiu.