Unes 2.500 persones visiten el TecnoCampus en la Jornada de Portes Obertes
La Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants de grau ha batut avui tots els registres d'assistència d'anys anteriors, amb prop de 2.500 persones que han visitat el campus per conèixer l'oferta de graus i per visitar les instal·lacions. Des de primera hora, en diverses aules dels dos edificis universitaris (TCM1 i TCM6), s'han fet les sessions informatives dels 17 graus i dobles graus que s'imparteixen en les tres escoles universitàries del TecnoCampus, adscrites a la Universitat Pompeu Fabra. En altres espais, s'han fet sessions informatives sobre els tràmits de gestió acadèmica, en especial sobre el procés de matrícula, i s'han donat a conèixer serveis d'emprenedoria, d'internacionalització i de borsa de talent.
 
Durant tot el dia, els futurs estudiants i els seus acompanyants també han pogut fer visites guiades al campus, inaugurat l'any 2010 i ampliat amb l'edifici TCM6, dedicat als estudis de l'àmbit de la salut, el 2016. 
 
L'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, acompanyat del director general, Josep Lluís Checa, ha visitat el campus i ha saludat estudiants, professors i personal d'administració i serveis que participen en la Jornada de Portes Obertes atenent els visitants. En declaracions als mitjans, ha destacat l'interès que un any més ha despertat la jornada i la demanda creixent per estudiar al TecnoCampus, que ha permès assolir la xifra de 3.500 estudiants el curs actual.