Visita de representants de l'Escola Nàutica Infant D. Henrique de Portugal

Representants de l'Escola Nàutica Infant D. Henrique, única universitat marítima de Portugal, amb la qual TecnoCampus col·labora en l'àmbit dels intercanvis tant d'estudiants com de professors i personal administratiu, van realitzar divendres passat una visita a les instal·laciones del parc.

A la visita van assistir-hi el seu president, Luis Filipe Baptista, i el seu vicepresident, Luis Mendoça. Per part de Tecnocampus, van participar-hi Josep María Raya, director de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa; Jesús Martínez, coordinador del Grau de Logística i Negocis Marítims i director del Màster en Logística, Cadena de Subministraments i Negocis Marítims; Montserrat Vilalta, directora de Serveis i Projectes Universitaris, Luz Fernández, responsable de Serveis d'Atenció a la Comunitat Universitària. També van assistir-hi Raquel Nunes, graduada de l'Escola Nàutica Infant D. Henrique i actual estudiant del Màster Universitari en Logística i col·laboradora de l'Escola Europea de Intermodal Transport.

En la trobada es van compartir programes en comú, així com l'interès per la investigació, àrees que permetran augmentar sinergies entre ambdues entitats. També és es van programar futurs projectes en els quals poden participar les dues universitats, aprofitant els mutus interessos que conflueixen en l'oferta formativa d'ambdues institucions.