VKEY, projecte guanyador del Weekend Challenge, en una edició amb rècord de participació

El darrer de setmana del 22, 23 i 24 de novembre s'ha celebrat al TecnoCampus la 7ª edició del Weekend Challenge, un cap de setmana per fomentar l'emprenedoria i les sinergies entre estudiants de diferents titulacions.

Un total de 61 participants de diferents graus i màsters, i a més de diferents nacionalitats, han desenvolupat 12 idees de negoci al llarg de tot el cap de setmana, en una edició on s'ha assolit un nou rècord de participació. VKEY, una solució que consisteix en un pany intel·ligent que permetrà controlar l'accés de pisos turístics mitjançant la veu, ha estat el projecte guanyador, que tindrà l'opció de seguir desenvolupant la idea a la preincubadora del TecnoCampus.

El Weekend Challenge, una iniciativa de l'Àrea d'empresa i emprenedoria del TecnoCampus, forma part d'una àmplia sèrie de programes vinculats al foment de l'emprenedoria universitària a l'abast de tots els estudiants, per tal que desenvolupin les seves idees en projectes reals. El Weekend Challenge ha comptat amb el suport de l'equip de Néstor&Co, expert en consultoria i en tallers de formació, que amb la metodologia Lean Startup ha acompanyat els dotze projectes participants.