Vols millorar el teu anglès aquest estiu?

Vols conèixer gent d’arreu del món? Tens ganes de practicar idiomes aquest estiu? La comissió d’estudiants d’IAESTE està buscant nous membres per rebre aquest estiu estudiants d’altres universitats de tot el món. IAESTE (Associació Internacional per a l’Intercanvi d’Estudiants per l’Experiència Tècnica) és un programa per a estudiants que vulguin fer pràctiques remunerades a una empresa a l’estranger.

Una de les tasques durant els mesos d’estiu és acollir els estudiants estrangers que venen a realitzar les pràctiques al territori, apropar-los a la cultura i organitzar diferents activitats per fer vida social. Donar-los la benvinguda a l’aeroport, ensenyar-los els principals punts d’interès i organitzar sopars són algunes de les activitats que realitzaries si t'hi apuntes. A més, és una manera per conèixer gent de tot el món, fer contactes i practicar l’anglès.

Com funciona?
Les pràctiques són remunerades i poden durar entre sis setmanes i dotze mesos. Actualment IAESTE està formada per comitès que representen més 80 de vuitanta països, i la organització és la següent:

  1. Captació d’empreses, d’octubre a desembre
    Des de la comissió es busquen pràctiques que ofereixen empreses dins de l’àmbit espanyol per a estudiants estrangers
  2. Intercanvi, a partir de febrer
    Es processen totes les ofertes obtingudes i s’intercanvien amb altres països. En aquest sentit, les ofertes proposades per IAESTE Espanya es subhasten entre tots els centres espanyols
  3. Adjudicació de les pràctiques, març
    S’adjudiquen les beques als corresponents candidats en funció de la puntuació de cada estudiant. Els punts s’obtenen si ets membre de IAESTE, assisteixes a les reunions setmanals, si aconsegueixes pràctiques per a estudiants estrangers i realitzes tasques específiques de funcionament de la comissió. Acollir estudiants estrangers durant el seu període de pràctiques a Catalunya també és una manera d’obtenir més punts!

Si estàs interessat, pots enviar un correu a iaeste.tecnocampus@tecnocampus.com.