El Weekend Challenge incentiva els estudiants a emprendre des de la universitat

El TecnoCampus organitza el cap de setmana del 2 i 3 de desembre una nova edició del Weekend Challenge, una iniciativa per fomentar l’emprenedoria entre els universitaris i les sinergies entre estudiants dels diferents graus. Poden inscriure-s’hi, per tant, estudiants dels tres centres universitaris que tinguin inquietuds emprenedores o una idea de negoci que vulguin testejar. El període per apuntar-s’hi acaba el dimarts 28 de novembre a les 15 h.

El Weekend Challenge és un cap de setmana intensiu on els estudiants, dividits en grups, competiran per desenvolupar la millor idea de negoci. Ho faran a través de la metodologia Lombard, desenvolupada per l’Imagine Creative Center de Silicon Valley. És una tècnica basada en quatre fases (inspiració, ideació, protipatge i comunicació) que utilitza eines d’innovació disruptiva, com per exemple el design thinking i el design doing. En aquest sentit, el cap de setmana començarà amb una conferència del CEO d’Imagine, Xavier Verdaguer, que introduirà la metodologia als participants.

Els estudiants es dividiran en equips el dissabte per començar a transformar les seves idees en propostes de valor. Cada equip comptarà amb la figura d'un mentor, encarregat de guiar els estudiants en les diferents fases del projecte. Els equips també rebran assessorament d’especialistes en els àmbits de la tecnologia i el màrqueting. El diumenge al matí els participants assistiran a una sessió específica per preparar la presentació davant del tribunal, que seleccionarà el millor projecte. L’equip guanyador rebrà un premi que es donarà a conèixer el mateix cap de setmana.

El Weekend Challenge és una activitat que s’emmarca dins del campus emprenedor del TecnoCampus, un ecosistema òptim on els estudiants poden desenvolupar els seus projectes emprenedors.

Si vols participar en aquesta edició del Weekend Challenge, pots fer la inscripció aquí.

Vols conèixer com va anar l’última edició?