Wipass llança Wipass Home, un dispositiu per a convertir el nostre Wi-Fi en intel·ligent

L'equip WiPass, ubicat al Tecnocampus, està format per joves emprenedors que, malgrat la situació actual, no s'han aturat i estan millorant els seus productes.

WiPass Home és un dispositiu que permet acostar el telèfon intel·ligent i connectar els nostres dispositius (tauleta, portàtil o telèfon intel·ligent) a la xarxa Wi-Fi. El model aplicatiu de WiPass Home conté diferents apartats de control sobre la xarxa Wi-Fi que també han anat adequant a aquests dies de convivència a casa.

Amb WiPass Home, en un clic es pot controlar la velocitat de la xarxa llançant un test de velocitat, saber qui està connectat al nostre Wi-Fi i eliminar a aquells que no hagin estat convidats, com el veí que intenta estalviar-se la seva tarifa i robar-nos el Wi-Fi. També  pensant en els pares, de manera que s´ha afegit una funcionalitat on poder establir horaris de connexió i amb això aconseguir que els més petits desconnectin de les pantalles. Cadascun d'aquests apartats troba la seva màxima expressió en l'aplicació WiPass Home per a tots els dispositius.

Per altra banda, WiPass continua treballant en el vessant WiPass Business, una solució pensada per al sector retail, hosteleria i restauració, de manera que els negocis del futur facilitin l'accés a la xarxa i facin l'estada dels seus clients més agradable i innovadora.