Els actors Xuriguera i Faixedas presenten aquest dijous La Nit de l'Emprenedor

Els actors Xuriguera i Faixedas serán els encarregats aquest dijous 19 de novembre de conduir la Nit dels Emprenedors, en el transcurs de la qual el TecnoCampus farà el lliurament dels premis Creatic i l'Ajuntament reconeixerà les millors pràctiques en Responsabilitat Social de les Organitzacions.

Optaran a ser premiats en els Creatic 39 emprenedors, i nou més ho faran en la categoria d’emprenedoria universitària. Aquestes xifres superen les 37 candidatures de l’any 2011, i són una demostració de la consolidació d’aquests guardons, que enguany arribaran a la quinzena edició.

La Nit dels Emprenedors se celebrarà al foyer del TecnoCampus a partir de les 19h, amb l'aforament ja complet i una asssitència prevista d'unes 200 persones. El TecnoCampus prepara un acte d’entrega especial, diferent del d’altres anys, amb protagonisme d’empreses i emprenedors que al llarg d’aquests 15 anys han rebut algun premi Creatic que els ha ajudat a tirar endavant el seu projecte empresarial.

El primer classificat dels Creatic obtindrà 8.000 euros, el segon, 5.000 euros i el tercer, 2.500 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant el primer any de l’estada a la Incubadora. Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa BStartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos, SL (SIRSA). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, la xarxa d’inversors Banc, l’empresa Bytemaster i el Club d’Inversió TecnoCampus.

A la foto, els guanyadors de l'edició 2014 dels premis Creatic.

Reconeixements a l’RSC

Durant la Nit dels Emprenedors també tindrà lloc el reconeixement a empreses i entitats del territori que duen a terme bones pràctiques en responsabilitat social. Totes han estat assessorades pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Mataró, per documentar pràctiques que van més enllà del que estipula la llei i que fa aquestes empreses més sostenibles i respectuoses amb el lloc on estan ubicades i amb les persones que intervenen en la seva activitat.