ZER Collection, premiada a la Rebelpin Fashion Awards

ZER Collection ha obtingut el primer premi (5.000 euros) a la Rebelpin Fashion Awards d'ACTE (European Textile Collectivities Association) celebrat el 5 de juliol durant la Setmana de la Moda de Roma. Aquesta startup, que va néixer en el programa Reimagine Textile 2018, actualment incubada al Tecnocampus, i guanyadora de nombrosos premis en innovació, s’apalanca en tres eixos principals: tecnologia, sostenibilitat i tendència. A través de la impressió 3D aconsegueix generar 0 residus, d’aquí el nom de l’empresa.

Rebelpin és un concurs europeu de moda per a joves dissenyadors europeus que els dóna l’oportunitat de mostrar la seva creativitat a la indústria tèxtil i de la moda internacional.  En aquesta edició, el tema d’inspiració per presentar tres outfits ha estat la Selva Urbana. El jurat europeu va seleccionar 10 finalistes per presentar les seves creacions, i ZER Collection va ser seleccionada com la millor amb la seva nova col·lecció COD3NTIDAD.

ZER Collection és un estudi de disseny, creat per Ane Castro i Núria Costa, que aposta per la moda del futur: sostenible i creada amb noves tecnologies. Després d’estudiar als Països Baixos, aquestes dues joves van tornar a Barcelona carregades d'idees que estan innovant en el camp de la moda a Espanya. Van guanyar el premi a la millor col·lecció de moda de la promoció i van decidir presentar-se al concurs de Samsung Ego Innovation Project amb una nova col·lecció.