Inspira el teu Treball de Recerca

Des del TecnoCampus oferim suport als centres per a acompanyar els estudiants de 1er i 2on Batxillerat en l'elaboració del seu Treball de Recerca.

Prototipatge/FabLab

Oferim espais de prototipatge perquè els nois i noies amb vocacions tecnològiques puguin dur a terme els seus projectes, tant si són un treball de recerca com un projecte emprenedor. Hi rebran assessorament sobre el desenvolupament del seu "mínim producte viable" o senzillament el seu projecte personal. Entrar en el programa de prototipatge donarà dret a fer ús de les instal·lacions i els equipaments (impressió 3D, soldadors, software...).

Assessorament Treballs de Recerca

Activitat orientada a acompanyar els alumnes de 1er i 2on de batxillerat en l'elaboració del seu Treball de Recerca en l'àmbit de la tecnologia. El TecnoCampus posa a la disposició dels alumnes els seus professionals, experts en determinats àmbits de coneixement, per tal d'orientar el contingut dels seus treballs i oferir noves fonts d'informació per a la recerca. Aquesta activitat és individual per als estudiants que ho requereixin.

Tallers Inspira

Es tracta d'un taller dissenyat per facilitar la generació d'idees dels nois i noies, amb especial èmfasi en els treballs que siguin projectes emprenedors (però també altres tipus de treballs). El format és un taller d'un matí de durada.

Properes inscripcions pel curs 2019/2020 (pròximament)

Lloc: TecnoCampus (Av. Ernest Lluch, 32, Mataró)

Vols que us ajudem?

Inscriu-t'hi