POSTGRAU EN GESTIÓ ESTRATÈGICA I EMPRESARIAL

Professorat

Docència impartida per professors que provenen del món universitari i professionals en actiu.

Jesús Molina Rodríguez: Llicenciat en Psicologia de les organitzacions. Màster d’ investigació i recerca en Psicologia de les Organitzacions. Professor de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa (Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra) i de la Universitat de Barcelona. Consultor de empreses.

José Luis Martínez Fernández:  Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses Universitat de Barcelona. Postgrau de auditoria i comptabilitat. Professor de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa (Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra). Director General DAKOTA BOX empresa dedicada a la comercialització.

Carolina Luis: Doctor en empresa: Models per a l'anàlisi d'atributs previstos pels clients en una estratègia de màrqueting relacional. Universitat de Barcelona, Espanya. Suma Cum Laude. Màster de recerca en empresa, finances i assegurances. MBA pel IESA. Enginyer en informàtica (Enginyer de la computació). Professora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa (Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra)

Joan Carles Fajardo: DEA Economia Aplicada. Màster en Mercats Financers. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Director financer i de desenvolupament corporatiu de CETEMMSA. Docent en assignatures de Grau i Màster d'organització d'empreses, direcció general i innovació.

Valeri Cabós Mur: Tècnic en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional. Responsable del departament de duanes. Director MKT Export, S.L., empresa de consultoria de Comerç Exterior i Màrqueting Internacional.

Julián Horrillo Tello: Diploma d’Estudis Avançats: Doctorat Societat de la Informació i el Coneixement (UOC). Àrea de coneixement: Ciència Política i de l’Administració. Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Especialitat Organització Industrial.
Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Especialitat elèctrica. Intensificació Electrònica Industrial. Màster en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC).