Postgrau en Turisme Nàutic i de Creuers

Dates: del 16 de gener a juny 2015
Durada: 30 ECTS/300 hores
Dies i horaris: divendres tarda de 16 a 21 hores i dissabtes matí de 9 a 14 hores
Modalitat: presencial
Orientació: professionalitzador
Idiomes: català i castellà
Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Preu matricula: 2.010 €
Taxes matrícula: 490 €


Oberta la inscripció al Postgrau
Full d'inscripció

Últim dia de preinscripció: 30/07/2015
Reobertura de les inscripcions: 01/09/2015


Informació i assessorament tècnic

Assessorament tècnic: Benet Maimí i Lluís Codinas (Coordinadors acadèmics i de Pràctiques) postgrauturisme@tecnocampus.cat

Sol·licitud d’informació i inscripcions: formaciopermanent@tecnocampus.cat

Preinscripció fins al 12 de desembre de 2014.
Matrícula: 22/12/2014 - 09/01/2015.

Descarrega el dítptic del Postgrau

Contacte:
Tel. (+34) 93 702 19 59
formaciopermanent@tecnocampus.cat

 


Presentació

A Catalunya el Turisme representa una part important del seu PIB, gairebé l’11% en el global del territori i superant amb escreix aquest percentatge en comarques com la del Maresme, en la qual aquest sector representa gairebé el 17% del seu PIB. En el Maresme hi ha cinc ports esportius i importants infraestructures turístiques, sent també la seva proximitat a Barcelona un dels seus principals revulsius.
 
L’any 2012 l’Escola Universitària del Maresme (EUM) va participar activament -juntament amb d’altres institucions públiques i privades de la comarca- en el denominat Projecte Maresme-Marítim, liderat per l'Ajuntament de Mataró i finançat pel Servei Català d'Ocupació (SOC), que tenia com a finalitat dur a terme diverses accions per a la creació de llocs de treball relacionats amb el mar i la nàutica. Dins d'aquest projecte, l’EUM va desenvolupar un extens estudi sobre les professions vinculades a aquests àmbits –tant en sectors tradicionals com emergents- i  la formació necessària per a exercir-les. Per a la realització de l'estudi es va comptar amb la participació dels principals agents del sector, la qual cosa va permetre detectar diversos dèficits formatius en l'àmbit universitari, especialment per a les professions emergents i amb més possibilitats de generació de llocs de treball en els pròxims anys: salut, business, esport, creuers,… És en base a les conclusions d’aquest estudi que l’EUM es va proposar l’objectiu d’introduir l'especialització de Turisme Nàutic i de Creuers en la seva oferta de Postgraus. A més a més, cal tenir en compte que Barcelona és el primer port del Mediterrani en recepció de creuers (amb més de 2,5 milions de creueristes l'any 2013) i algunes de les empreses més importants de creuers han instal·lat la seva base a la capital catalana.
 

A qui va dirigit

A titulats superiors, preferiblement relacionats amb les àrees de Turisme, Ciències Empresarials, Administració d’Empreses, Màrqueting o Publicitat i Relacions Públiques, que vulguin especialitzar-se en aquest sector, i a professionals amb experiència en el sector del turisme nàutic i de creuers.
 

Organitzat per 

Amb la col·laboració i el patrocini de:

            

 

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, pel Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre ORDRE EMO/280/2013, de 6 de novembre.