Postgrau en Turisme Nàutic i de Creuers

Professorat

L’equip de professorat està format per acadèmics i professionals amb una àmplia experiència en el sector d’empreses líders en infraestructures, operacions i logística del Turisme Nàutic i de Creuers.
 
Benet Maimí: Llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona, Tècnic enempreses i activitats turístiques), curs de Màrqueting Relacional. Màrqueting One to One ( IESE Madrid) i Programa de Lideratge en Gestió Pública (IESE), Director del Pla de Dinamització Turística d’Aranjuez (1999-2001), Director -  Gerent de Turisme Juvenil de Catalunya ( Barcelona, 2001-2004), Professor de Màrqueting Turístic, Estructura del Mercat Turístic i Organització Turística Internacional a l’Escola Universitària del Maresme (EUM)-UPF, Consultor Turístic a l’empresa Consultur, S.A. – Tea Cegos.
 
Lluís Codinas: Llicenciat en Psicologia de les Organitzacions i Treball per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans Universitat Oberta de Catalunya, Postgrau en Gestió Empresarial per l'Escola Universitària del Maresme (EUM)-UPF.
Professor universitari des del curs 1994-1995 en els àmbits de coneixement de la intermediació turística, la creació de productes així com la gestió i desenvolupament dels recursos humans. Assessor acadèmic del Pla de Turisme 2005-2010 de la Generalitat de Catalunya, Professor titular de l’EUM.
Directiu de recursos humans en diferents empreses del sector de serveis, gestor i assessor de diferents empreses del sector de la intermediació turística, Responsable de Relacions amb les Empreses i responsable acadèmic del programa de pràctiques de l'Escola Universitària del Maresme-UPF, des juny 2000 fins setembre 2009.

Jordi Oller: Doctor en Economia per la Universitat de Barcelona.
Professor universitari de l’Escola Universitària del Maresme (EUM)-UPF. Turistòleg, ponent, consultor i empresari especialitzat en models de negoci i l'arquitectura tecnològica dels serveis (sector de Formació de Turisme i Salut). Àrees d'especialització: Creació, Comunicació i Comercialització de Serveis Turístics; Gestió del Servei; Yield / Revenue Management i Social Media Marketing.
 
Mayte Bruguera: Llicenciada en Psicologia de les Organitzacions i Treball per la Universitat de Barcelona UB,  Master en Direcció de Recursos Humans per la escola de negocis EAE. Postgraus en Comunicació Interna i en Anàlisis de les necessitats Formatives.
Amb amplia experiència en la direcció de diversos projectes  a l’àrea de desenvolupament de Recursos Humans,  Comunicació Interna i Formació per diverses Multinacionals,  va treballar als Joc Olímpics d’Hivern Torino 2006 en Formació i Selecció pels Comitès Olímpics internacionals participants, General Manager a Barcelona Crew on té 10 anys d’experiència en l’àrea de turisme marítim de Luxe d’iots i creuers en la formació i selecció de Personal directiu i professional per algunes de les companyies mes importants en aquest sector.
 
Xavier Vall: Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, MBA per la Fundació Les Heures Màster en Dret d'empresa per la Universitat Pompeu Fabra, Postgraus en Tècniques Quantitatives i en Planificació de destinacions turístiques per la Universitat Oberta de Catalunya.  Fa 10 anys funda DPT21 , consultora turística on te àmplia experiència en el desenvolupament de projectes tant públics com privats Durant els últims 5 anys a desenvolupament una  metodologia pròpia per a la millora integral de les platges  que se ha implantat en Barcelona, Badalona, Sitges, Calella, Malgrat, Castelldefels, Pineda, Viladecans, Mataró, Caldes d' Estrac, Sta. Susanna i  Vilanova, entre altres municipis.
 
Lluís Pujol: Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, Diplomat en Direcció de Màrqueting per EADA (Escola d'Alta Direcció i Administració).
En l'actualitat és consultor associat de Innova Management i professor homologat de l'Escola d'Organització Industrial.
Expert en Planificació estratègica i desenvolupament turístic de productes i de destinacions turístics. Disseny i viabilitat de Negocis Turístics i Màrqueting turístic. Gestió i assistència tècnica estudis de viabilitat econòmic financera i en la implementació de projectes. Desenvolupament d'entitats de gestió públic-privada. Especialitzat en Turisme Cultural, Turisme Esportiu i turisme gastronòmic.
Ha estat Soci Director de la Consultora Turística TANGIBLE CPC durant els tres últims anys i Soci Director de la divisió de turisme de Tea-Cegos.
Ha format part del comitè organitzador del III Congrés de Turisme de Catalunya 2008, com a responsable professional de la Taula de Promoció.
Ha col · laborat com a organitzador i ha participat com a ponent en les edicions del 2007 i 2008 del Simposi Internacional de Turisme d'ESADE.
 
Anna Albuixech: Diplomada i Graduada en Turisme amb l’especialitat de Direcció Turística pel CETT-Universitat de Barcelona, Màster en Direcció d’Empreses Hoteleres per a la Universitat Udima de Madrid i amb estudis de Publicitat i Marketing per la UOC. Actualment Directora General de l’Ohla Hotel de Barcelona, té una amplia experiència en gestió hotelera i en direcció comercial i ha gestionat entre d’altres l’hotel Neri Relais & Châteaux i l’Hotel Colón Resort & Spa. 
 
José Luis Vázquez: Estudis en Dret a la Universitat de Barcelona, Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (TEAT). Especialitzat en turisme MICE (Meetings, Incentives, Congress & Events) , amb més de 30 anys d'experiència professional com a directiu en companyies especialitzades en aquest sector. Organitzador de convencions, consultor de viatges d'incentius i creatiu d'esdeveniments, sempre oferint solucions a les necessitats de les empreses clients.
Emprenedor en MICE digital.
 
Àlex Vergés: Direcció estratègica per ESADE, Graduat en Turisme per la Universitat Oberta de Catalunya, Diplomat en Publicitat i Comunicació per l’Escola Superior de Comunicació.
Administrador i soci cofundador d'ORBIA INVEST, empresa especialitzada en consultoria, desenvolupament i implantació de projectes internacionals principalment en sectors com el turisme i les TIC. CEO i soci fundador de NEXE-TECH, enginyeria en sistemes d'informació i telecomunicacions orientada a proveir solucions sectorials tant en l'àmbit públic com en el privat en el desenvolupament de projectes europeus de cooperació per al desenvolupament territorial i turístic de destinacions emergents.
Coautor del llibre "Aplicació Innovadora de les TICS en el desenvolupament de territoris turístics emergents" (Programa URB - AL Projecte comú R13 - A8 - 05 dirigit a empreses del sector turístic, administracions públiques).
Professor col·laborador a la Universitat ABAT OLIBA CEU del Màster de Gestió de Destinacions Turístiques, assignatura "Aplicació de les TIC en el desenvolupament de destinacions turístiques".
Professor col·laborador a l'Escola Universitària del Maresme (EUM)-UPF, en el Grau de Turisme a l'assignatura de Recursos Territorials II.
Ponent en Seminaris Internacionals de TURISME I DESENVOLUPAMENT DE TERRITORIS DEL SUD AUSTRAL DE XILE.
Assessor de la Xarxa Internacional de Ciutats amb Patrimoni Arqueològic.
 
Joan Bellavista: Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC, Llicenciat en Ciències Ambientals UNED, Diploma d’Estudis Avançats en Ciències del Mar (CSIC-UB-UPC), Màster en Economia i Direcció d’Empreses MBA  IESE (Universitat de Navarra), Màster en Prevenció de Riscos Laborals (UP Madrid), Capità de iot i Patró portuari i membre del cos tècnic superior d’enginyers de camins de la Generalitat de Catalunya. Professor associat del Màster en Gestió Portuària de l’Escola d’Enginyers de Camins, Canals i Ports i de postgraus de la facultat de Nàutica de Barcelona. Actualment és director gerent del Consorci Port de Mataró, un dels ports esportius més grans de Catalunya, amb dàrsena nàutica, zona comercial, hotel, varador, zona de repair&refit, iots de grans eslores, estació de servei, aparcament, etc. És membre de la junta directiva de la Federación Española de Asociaciones de Puertos Deportivos y Turísticos FEAPDT i secretari de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics ACPET.

Leondro Satusegui: Diplomat en Turisme per la Universitat de Barcelona-CETT, diplomes en estratègia de venda/relacions públiques i comunicació amb el clients/màrqueting i gestió comercial turística. La seva expertesa professional bé donada pels 20 anys com a professional en una de les empreses líders creurístiques mundials i concretament del mediterrani on ha desenvolupat diferents càrrecs de responsabilitat des de delegat comercial fins a key account manager.