PROFESSORAT

Dra. Carme Rosell Moreno: Coordinadora acadèmica del Postgrau. Diplomada Universitària en Infermeria. Màster en Ciències de la Infermeria. Doctora en la Línea d’investigació de Ferides Cròniques per la Universitat d’Alacant. Coordinadora del Grau en Infermeria de l’Escola de Ciències de la Salut Tecnocampus.

Dr. Javier Soldevilla Agreda: Diplomat Universitari en Infermeria. Doctor per la Universitat de Santiago de Compostela. Tesis doctoral en Ulceres per Pressió i director del Grup Nacional para el Estudio i Asesoramiento en Ulceras por Presión (GNEAUPP). Societat científica amb reconeixement a nivell nacional i internacional.

Justo Rueda López: Diplomat  Universitari en Infermeria. Certificat d’expert en ferides cròniques. Membre del Comitè Director del GNEAUPP. Doctorat en la línea de recerca de ferides Cròniques. Universitat de Lleida.
 
Carmen Blasco: Diplomada Universitària en Infermeria. Responsable del departament de ferides cròniques del Hospital Germans Trias i Pujol. Membre del Comitè Director del GNEAUPP.
 
Dr. Joan Blanco Blanco: Diplomat Universitari en Infermeria. Doctor per la Universitat de Lleida. Tesis sobre infeccions y ferides cròniques. Director i coordinador del Postgrau en Ferides Cròniques de la Universitat de Lleida i degà de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Lleida.
 
Dr. Josep Marinel·lo Roure: Dr. Especialitat en cirurgia vascular i angiologia. Secretari de la Sociedad Espanyola de Angiología y Cirurgía Vascular. Professor associat a l’Escola superior de Ciències de la Salut de Tecnocampus.
 
Dr. José Verdú Soriano: Infermer (DUE, BsN, PhD). Professor Titular. Departament d’infermeria. Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat d’Alacant. Doctor per la Universitat d’Alacant. 
Membre del Comitè Director del GNEAUPP.
 

Organitzat per: 

 

Amb la col·laboració de: