PROFESSORAT

Dra. Carme Rosell Moreno. Coordinadora acadèmica del Postgrau. Diplomada Universitària en Infermeria. Doctora en la Línia d’investigació de Ferides Cròniques per la Universitat d’Alacant. Especialista en Infermeria Geriàtrica. Màster en Ciències de la Infermeria.Docent del Màster en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment de l'Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus (UPF). Membre del Comitè Consultiu del GNEAUPP. Membre del Grup de Recerca Consolidat en Atenció a la Cronicitat i Innovació en Salut GRACIS (SGRC 944). 
 
Dr. Javier Soldevilla Agreda. Diplomat Universitari en Infermeria. Servei Riojano de la Salut. Professor d'Infermeria Geriàtrica. Escola d'Infermeria de Logronyo. Doctor per la Universitat de Santiago de Compostel·la. Tesi doctoral en Úlceres per Pressió. Director del Grup Nacional per a l'Estudi i Assessorament en Úlceres per Pressió (GNEAUPP). Director Gerokomos. Vicepresident SILAHUE.
 
Justo Rueda López. Diplomat  Universitari en Infermeria. Certificat d’expert en Ferides Cròniques. Membre del Comitè Director del GNEAUPP. Doctorat en la línia de Recerca de Ferides Cròniques. Universitat de Lleida.
 
Carmen Blasco. Diplomada Universitària en Infermeria. Responsable del departament de Ferides cròniques del Hospital Germans Trias i Pujol. Membre del Comitè Director del GNEAUPP.Infermera Clínica LPP i Ferida Complexa del HUGTIP. Presidenta del Comitè de Ferides Complexes del HUGTIP. Infermera responsable del protocol d’actuació de las UPP de HUGTIP. Líder de la Implantació de las Guies de pràctica Clínica BPSO de la RNAU (prevenció i tractament de la UPP i Intervenció Interprofessional en las UPP). Membre del Comitè Director del GNEAUPP.
 
Dra. Carolina Chabrera. Doctora. Infermera i Màster en Ciències de la Infermeria. Acreditada com a Contractada Doctora (ANECA). Coordinadora del Grau en Infermeria i docent del Màster en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment de l'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus (UPF). Responsable del Centre de Simulació e Innovació en Salut. Membre del Grup de Recerca Consolidat en Atenció a la Cronicitat i Innovació en Salut ​GRACIS (SGRC 944). 
 
Rafael Medrano Jiménez. Diplomat en Podologia, Diplomat en infermeria. Membre del grup permanent de Ferides del Centre Corporatiu de l’ICS. Professor col·laborador del Postgrau del Pacient amb Ferida de  Cicatrització Complexa, Escola superior de Ciències de la Salut TecnoCampus Mataró (UPF). Cursos 2017-2018; 2018-2019. Referent en l’atenció al pacient amb peu diabètic en l´Atenció Primària de la Metropolitana Nord.
 
Dr. Joan-Enric Torra i Bou. PhD, MSN, BScn, RN-DE. Investigador post-doc i professor, Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, Universitat de Lleida. Fundador i director de www.sapiens-fhwc.com. Infermer consultor, Consulta d’Infermeria de Ferides Pediàtriques, Hospital Sant Joan de Déu, Barcelona. Membre  del Grup de Recerca en Cures de la Salut (GRECS), IRB Lleida, Universitat de Lleida, col·laborador de TR2Lab, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i membre del Comitè Director del GNEAUPP.
 
Dr. Joan Blanco Blanco. Diplomat en Infermeria. Especialista en Geriatria. Certificat Expert Nivell III d'expert en la Cura de les Úlceres per Pressió i Ferides Cròniques pel GNEAUPP. Professor de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida. Membre del comitè consultiu del GNEAUPP i del Grup de Recerca en Cures de la Salut (GRECS) de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB-Lleida).
 
Dra. Elvira Hernández Martínez-Esparza. Infermera especialista en Geriatria, PhD. Experta en pacient amb ferida crònica GNEAUPP. Professora Grau Infermeria EUI-Sant Pau, Coordinadora Máster Infermeria Gerontològica i Geriàtrica EUI-Sant Pau.
 
Gemma Pérez Acevedo. Diplomada en Infermeria. Especialista en infermeria pediàtrica. Experta en ferides pediàtriques i doctorand per la Universitat de Lleida. Actualment infermera de UCIP de Sant Joan de Déu de Barcelona. Creadora i referent de la consulta d'infermera de Ferides al Hospital de Sant Joan de Deu, Barcelona.
 
Carme Marquilles Bonet. Màster en Gestió integral i Investigació de les Ferides Cròniques. Certificat d'expert en la Cura de les UPP i Ferides Cròniques nivell avançat pel GNEAUPP. Infermera CAP Bordeta-Magraners. Referent territorial de Ferides de província de Lleida. 
 
Dra. Sandra Alexandre Lozano.  PhD, MN, BScN. Infermera. Màster en Gestió Integral i Investigació de les Ferides Cròniques. Gestora de Casos Atenció Primària ICS Lleida. Referent de la Consulta Territorial de Ferides Complexes de Lleida. Psiconeuroimmunòloga clínica.
 

Organitzat per: 

 

Amb la col·laboració de: