Install Party

Segona edició d’aquesta festa al voltant de la tecnologia adreçada principalment a estudiants de secundària. Xerrades, tallers i un concurs on els estudiants poden guanyar una impressora 3D.

 

XIII Jornades Científiques de Mataró

Conferència i Mostra de treballs de recerca d’alumnes de batxillerat (divendres) Fira de ciència al carrer i Gimcana científica (dissabte).

Més informació aquí

 

XXIII edició del Congrés Nacional Català de Medicina d'Urgències i Emergències 

Organitzat per l’Hospital Universitari Germans Tries i Pujol, el Consorci Sanitari del Maresme, la Societat Catalana de Medicina d’Urgències i Emergències i l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus.

Més informació aquí

 

Xerrada

Del Grau de Disseny i Producció de Videojocs sobre el doblatge: “¿Qué me estas contando? O como enfrentarse al proceso de grabación de diálogo en videojuegos”, a càrrec de Juan Manuel Delfín. Aula 101.

 

IV Cicle de Conferències d'Economia i Societat

Organitzada per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus. La primera conferenciant serà Maite Vilalta, professora d’Economia Pública, Economia Política i Economia de la UB. Fins el mes de juny, destacats conferenciats ens parlaran sobre temes d’actualitat econòmica. Ens acompanyaran Joan B.Casas, Josep M. Ureta, Anna Mercadé, Joan Cavallé, Joan Costa, Jordi Bacaria, Antoni Segura, Sara Moreno i Rafael Grasa. A les 12h a la Sala de Graus.

 

Jornada de Portes Obertes per a futurs estudiants

Concebuda per mostrar als futurs estudiants com serà el seu nou campus universitari, i orientar-los a escollir la carrera que volen estudiar.

Inscriu-te aquí

 

Fòrum Talent Salut

Representants de les institucions sanitàries mes rellevants explicaran als estudiants què s’espera d’ells com a futurs professionals, quines són les habilitats mes demandades i les necessitats del mercat laboral.

Inscriu-te aquí

 

"Les cares del màrqueting"

Jornada de màrqueting. Aquesta sessió debatrà les tendències actuals en aquesta matèria. De les 16h a les 19:30h a l'auditori

 

Presentació del llibre "En la vida i en la mort"

Del qual és coautora la professora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut Meritxell Puyané. 16:30h a la Sala de Graus

 

Jornada de Logística

Vinculada al Grau en Logística i Negocis Marítims, que s’imparteix al TecnoCampus, la jornada de debat s’organitza aquest any juntament amb Transprime.

Inscriu-te aquí

 

Tallers del Programa Skills

Prepara’t per buscar feina! Apunta’t als tallers del Programa Skills. Adreçades a estudiants, aquestes sessions permeten millorar el currículum vitae i

conèixer els recursos per afrontar amb èxit una entrevista de treball o per buscar feina per Linkedin o Twitter.

Més informació aquí

 

Dia Mundial de l'Activitat Física 

Estudiants Actius = Professionals saludables. Apunta’t a les activitats del TecnoCampus.

  • 12h: Zumba

  • 13h: Spinning

  • 13h: Castellers

  • 12h: 3x3 Bàsquet

  • 12h-14h: Cursa d'orientació saludable (gimcana)