El pròxim 26 de maig, els estudiants del centre, en col·laboració amb la UACU, l’AsEst la Comissió Cultural i la Colla Castellera Passerells del TecnoCampus, han organitzat la Festa Major del TecnoCampus, una cita en que diferents entitats, comissions i alumnes faran un seguit d’activitats i paradetes informatives de les seves respectives àrees, per a mostrar a la comunitat universitària que la vida universitària batega més que mai.

La jornada comptarà amb activitats molt variades. A continuació podeu consultar i informar-vos de cada una d’aquestes.

Pilla pilla Zombi

11.30h - 12.30h | Club de Videojocs

Posa't les piles sobrevivint a l'apocalipsi! Seràs devorat pels infectats o arribaràs viu al final del dia? El 26 de maig el Tecnocampus serà la zona 0 d'una epidèmia zombi. Vine a córrer per la teva vida o per estendre el virus, i entra al sorteig d'una samarreta i una dessuadora de la universitat!

Consulta l'activitat i inscriu-t'hi aquí.

Fitness Party

13.00h - 14.00h | Geemba

Geemba, una empresa ubicada al Parc Empresarial del TecnoCampus, ens porta la TecnoCampus Fitness Party: vindran els millors gimnasos de la ciutat per fer activitats dirigides com zumba o boot camp, amb la participació de la Fundació Maresme. Aquestes seran les 4 classes que es faran:

1. Fitness Factory --> Boot Camp (15m)
2. Salseados --> Animación (15m)
3. Paradise --> Zumba (15m)
4. Fundació Maresme --> Flashmob (15m)

Que ningú es quedi sense fer esport!

Barbacoa

14.00h - 16.00h | Comissió Cultural

La nova comissió de l’AsEst, la Comissió Cultural, organitzarà una BBQ a preus populars! Per només 3,5€ podràs dinar pa amb tomàquet, botifarra i un refresc/cervesa. A més, podràs comprar més beguda per només 1€ la unitat!

Mostra d’Entitats i Grups del TecnoCampus

12.00h - 19.00h

Durant la jornada, diferents entitats i grups muntaran paradetes, en què podreu informar-vos sobre les activitats que organitzen durant el curs i participar en alguna organitzada per aquest dia.

Les entitats i grups que hi participen són:

LGBT+ TecnoCampus: La Ruleta Sexual

En aquest joc, tots els alumnes podran fer girar una ruleta, en què, de manera aleatòria, els tocarà un tema concret (violència de gènere, sexualitat, amor romàntic, feminisme, etc), n’hauran de respondre una pregunta i, si encerten la resposta, obtindran un preservatiu o lubricant com a premi.

TEDx TecnoCampus: Sofà Dating

Un sofà, dues persones i un tema d’actualitat sobre el que parlar. Esteu preparats per mantenir una conversa amb algú sobre qualsevol tema que se us plantegi?

IAESTE TecnoCampus: Viatjant arreu del món

Contagia’t de l’esperit IAESTE i descobreix totes les destinacions per fer pràctiques a l’estranger que tens a la teva disposició.

Robòtica: Mostra de Drones

Mostra de Drones del Grup de Robòtica.

BreakinGood: Balls Urbans

Mostra de balls urbans a càrrec del grup de la universitat.

Entitats solidàries

12.00h - 19.00h

Amb la participació de la Creu Roja, la Fundació Vicente Ferrer, la Fundació Maresme i AGIM.

Diada Castellera

16.30h - 19.00h | Colla Castellera Passerells del TecnoCampus

Actuació castellera organitzada per la colla de la universitat, els Passerells, amb les colles convidades: Emboirats de la UVic (Vic), Engrescats de la URL (Barcelona), Bergants del CT (Terrassa) i Grillats del CBL (Castelldefels).

Xaranga

19.00h - 20.00h | Comissió Cultural

Una Xaranga ens portarà de la plaça del TecnoCampus, un cop acabi la Diada Castellera, fins a la festa de l’Espai Arquera.

Festa Espai Arquera

20.00h - 00.00h | Colla Castellera Passerells del TecnoCampus

La festa de l’Espai Arquera, organitzada pels Passerells, consistirà en animació a càrrec dels DJ Preucupeit, barra lliure de cervesa i sangria i sopar, tot per només 10€. A mitjanit, a partir de les 00.00h, anirem al Clap, que organitza una festa universitària gratuïta.
 

 

Col·labora: