Pick Up Idees!

Les “pick Up” neixen a la Universitat Pompeu Fabra per fer una jornada amb un format diferent, trencador. Se n’han fet de videos, MOOC’s, Gammificació i, ara, al TecnoCampus, sobre Experiència d’aprenentatge.

Inscriu-te aquí

 

Diada del TecnoCampus - Diada d'Europa

Diada del Tecnocampus i Dia d’Europa. Inclou l’actuació del cantautor Miquel Pujadó, que farà un recital en que recorrerà la cançó d’autor de diferents indrets del continent. Hi haurà una obertura acadèmica de l’acte i una clausura amb estudiants Erasmus. 12:15h a la Sala de Graus.

Més informació aquí

 

Tercera edició d'Ocitur

En aquesta ocasió, el tema central és la innovació i les noves tendències en Màrqueting Turístic.

 

Lliurament Beques on the Move

Entrega de les beques de la segona edició d’aquest programa, que finança, amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell, estades dels nostres estudiants en països fora de la UE.

 

Obra de teatre: "Qui ha matat la Bàrbara Star?

Auditori:

  • 12h: assaig general públic (3€)
  • 19h: representació (5€)

 

TEDxTecnoCampus

Una iniciativa per promoure la innovació tecnològica, les idees, les persones i els negocis. “Come and See”. A la Sala Foyer i a l’auditori. Aquest TEDx, organitzat per estudiants del TecnoCampus, presentarà speakers influencers en diferents àmbits.

 

Tallers del Programa Skills

Prepara’t per buscar feina! Apunta’t als tallers del Programa Skills. Adreçades a estudiants, aquestes sessions permeten millorar el currículum vitae i conèixer els recursos per afrontar amb èxit una entrevista de treball o per buscar feina per Linkedin o Twitter.

Més informació aquí

 

Festa Major del TecnoCampus

Organitzada per l’Associació d’Estudiants del TecnoCampus amb el suport de la UACU (Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària), consisteix en una mostra d’entitats, un torneig esportiu, flaxmoobstreet dance, vermut a la plaça i barbacoa, trobada de colles castelleres universitàries i DJ a la plaça i, per tancar la festa, un lloc únic com la Sala Clap.

Més informació aquí