Internacionalització South Florida

Florida, regió líder dels EUA en innovació

Un estudi recent situa l’Estat de Florida com la regió líder als EUA en innovació. L’estudi analitza diversos aspectos, des de l’activitat emprenedora fins a la creació d’ocupació per part de companyies creades fa menys de tres anys. Florida se situa a més en la segona posició en el rànquing dels estats dels EUA pel que fa a la creació de nous negocis, i en la tercera quant als ingressos que generen aquestes noves empreses. Aquest estat del sud fins i tot passa per davant de zones tradicionalment consolidades i líders com Califòrnia.

A més, Florida és una zona líder en inversors d’arreu dels EUA que busquen noves oportunitats de negoci, i ha estat capaç de consolidar-se com a lloc clau per a la instal•lació de seus centrals de companyies amb un ampli negoci o amb voluntat d’expandir-se a tota l’Amèrica del Sud. Un altre aspecte destacable és el calendari ple d’activitats que s’organitzen per fer que les empreses col·laborin entre elles.


Tecnocampus fa una aposta per la internacionalització del teixit productiu del seu territori d’actuació amb la posada en marxa de la primera connexió permanent amb una de les zones més dinàmiques dels Estats Units: South Florida.
Amb aquesta connexió incorporem un Hub internacional a l’ecosistema del parc Tecnocampus format per empreses, emprenedors i universitats.

Durant el 2013 Tecnocampus connectarà amb South Florida mitjançat 3 actuacions:

Obertura d’un Business Landing al Research Park de la Florida Atlantic University.
Programa de internacionalització d’empreses del Maresme cap a South florida
Missió Comercial empresarial.


Si vols conèixer l’oportunitat que pot suposar per la teva empresa connectar-se a South Florida pots adreçar-te al servei empresa de TecnoCampus a l'adreça de correu electrònic serveiempresa@tecnocampus.cat.

A continuació podeu veure el video on Andrew Duffell, CEO del Research Park de la Florida Atlantic University, parla sobre el partenariat amb TecnoCampus: