Els inversors i/o business angels inverteixen en el capital de les Start-ups que tenen projectes innovadors amb un alt potencial de creixement.

El fòrum d’inversió és un esdeveniment on podràs presentar el teu projecte davant del públic inversor amb la finalitat de captar recursos per al creixement i la consolidació.

També et podem connectar amb inversors del nostre Club d’inversió TecnoCampus prèviament filtrats en funció de la tipologia i sector del teu projecte.

Descarrega’t la plantilla del resum executiu i envia’ns-la complimentada a foruminversio@tecnocampus.cat i t’informem del proper fòrum

VII Fòrum d'Inversió TecnoCampus

El VII Fòrum d’Inversió TecnoCampus es va celebrar el 21 de juny a la tarda amb una molt bon acollida per part dels inversors. El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va ser l’encarregat de presentar la setena edició del Fòrum d’Inversió TecnoCampus, una iniciativa que fomenta el contacte entre emprenedors i inversors.

Es tracta d’un espai on els emprenedors donen a conèixer els seus projectes davant dels membres del Club Inversió TecnoCampus amb l’objectiu de captar recursos econòmics. En aquesta ocasió, es van seleccionar sis start-ups innovadores de base tecnològica amb un elevat potenciat de creixement:

1) MisterLopez: Plataforma per a la contractació de serveis professionals del sector de les reparacions i les petites reformes de la llar.
2) Smalle Technologies: Spin-off de la UB que ha desenvolupat el eForcis, un generador d’energia a partir de les onades que es pot aplicar a les boies.
3) Allergychef: Plataforma de reserves online de restaurants dirigida a persones celíaques, amb algun tipus d’al·lèrgia o intolerància alimentària.
4) PG Conocimiento: Empresa tecnològica que ha desenvolupat la plataforma de Business Intelligence Atlas SBI, que ofereix una plataforma en entorn web que permet respondre de manera ràpida i segura a totes les necessitats d’informació per a la presa de decisions.
5) Lulabytes - Ha desenvolupat RooDol, una bancada plegable que permet als ciclistes poder entrenar a qualsevol lloc d’una manera molt senzilla i còmoda.
6) Epinium - Aplicació mòbil que aglutina milions de recomanacions contrastades de productes tecnològics. Els usuaris poden escanejar codis de barres de productes a botigues físiques i disposar d’especificacions i opinions d’altres consumidors a l’instant.

Tres de les empreses participants estan allotjades al parc TecnoCampus: Epinium, PG Conocimiento i MisterLopez. El representant de cadascun dels projectes tenia set minuts per presentar la seva idea de negoci als inversors i, després, s’obria un torn de preguntes per resoldre qüestions d’interès dels assistents. En aquesta edició, bona part de les start-ups seleccionades es troben en una fase de creixement, per la qual cosa necessiten finançament per consolidar-se en el mercat i ampliar la seva àrea d’influència. 

La product manager en finançament empresarial del parc TecnoCampus, Yolanda Fernández, explica que la valoració per part dels inversors assistents va ser molt positiva ja que "els projectes presentats són de gran qualitat, amb alt potencial de ser invertibles”. En aquest sentit, Yolanda Fernàndez considera que l’objectiu d’aquest fòrum és crear un primer contacte entre emprenedors i inversors per “guanyar-se un cafè” i tenir l'oportunitat d'explicar més a fons el projecte.

VI Fòrum d’Inversió TecnoCampus


   VI Fòrum Inversió


El passat 21 de Juliol es va dur a terme el VI Fòrum d'Inversió TecnoCampus on vam comptar amb la col•laboració d'Indescat i la presentació de 4 projectes de base tecnològica enfocats al sector de l'Esport. 
 

  • LULABYTES: Disseny i fabricació d'un sistema d'entrenament tricilíndric + app de competició amb altres usuaris.

  • SM GENOMICS, SL: Spin-off de la UB especialitzada en l'aplicació de la genètica en l'esport. Personalitzen la medicina esportiva focalitzant-se en la reducció del risc de patir lesions. Realitzen I+D en col•laboració amb entitats esportives professionals.

  • SWIMMIT: App market place de nedadors d'aigües obertes en àmbit internacional.

  • MACSHA: Empresa líder en innovació i desenvolupament en el camp de cronometratge d'esdeveniments esportius, desenvolupa tecnologia hardware com software per a la industria esportiva.

 

Després de les presentacions, els inversors van poder connectar amb els emprenedors interessats per ampliar els coneixements dels seus projectes. 

 

El V Fòrum d’Inversió presenta 6 projectes davant prop de 30 inversorsEl passat 28 d’octubre es va realitzar al TecnoCampus el Vè Fòrum d’Inversió Tecnocampus – Keiretsu Forum. Dels 27 projectes presentats se’n van seleccionar 6, que van presentar el seu projecte davant una audiència de prop de 30 inversors.

Els projectes presentats són els següents:

  • Do it Original: es tracta d’una plataforma online de roba de dona personalitzable de dona. Basant-se en el paradigma del moviment “Do it Yourself” (DIY), els usuaris poden escollir entre diferents models i escollir-ne el tipus de tela i l’estampat.

  • Mar&Nua: és una marca de moda de dona d’alt contingut en últimes tendències en talles grans (a partir de la 44).

  • Tuset&Riera: la seva proposta són els complements de moda (bolsos, bisuteria, etc) d’alta gamma, incorporant elements d’innovació tecnològica que mai s’havien utilitzat en moda: bolsos perfumats, luminescents, etc.

  • Conductr: és una aplicació per iPad que actua com a controlador del software d’àudio més utilitzat en el món de la música (Ableton Live). Fins ara, els controladors han estat sempre de hardware, fet que n’augmentava exponencialment el cost.

  • Minijobs online: és la primera plataforma social especialitzada en minijobs i geolocalitzada, que ja té un any de funcionament.

  • SLID: el projecte planteja una aplicació per smartphone per intercanviar targes de visita de forma presencial, per tal d’agilitzar el procés de gestió dels contactes i facilitar el networking. 


Organitzat per:

 


 

Amb el suport de:

 

 

Clips dels fòrums d'edicions anteriors


IV Fòrum Inversió Tecnocampus - BANC


II Fòrum Inversió Tecnocampus – BANC

El II Fòrum d'Inversió es va celebrar el juliol de 2012, organitzat conjuntament amb la xarxa de business angels BANC i amb un total de 43 inversors participants. Aquí tens un resum:

III Fòrum Inversió Tecnocampus – Keiretsu Forum