SESSIONS INFORMATIVES DE GRAU PER A FUTURS ESTUDIANTS EL PROPER 10 DE MAIG

El TecnoCampus organitza sessions informatives de grau en els àmbits de l’empresa, tecnologia i salut el proper 10 de maig per la tarda. Es tracta d’una jornada d’orientació universitària per informar, resoldre dubtes i mostrar les instal·lacions del campus amb visites guiades.

Aquesta activitat va dirigida a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius, per ajudar-los en el procés de decisió del seu futur universitari. Durant la sessió, conduïda pels coordinadors de cada grau i amb intervencions d’estudiants s’informarà dels continguts acadèmics i sortides professionals de cada titulació.

El TecnoCampus ofereix el curs 2019-20 un total de 17 graus i dobles titulacionsen els àmbits de la tecnologia, empresa i salut.

Inscripcions obertes

Inscripcions

RECORDA QUE LA JORNADA DE SESSIONS INFORMATIVES DEL 10 DE MAIG S’ESTRUCTURA EN:

 • Tota l’oferta de graus en una sola jornada

  Informa’t en una sola jornada dels 17 graus i dobles titulacions en els àmbit d’empresa, tecnologia i salut.

  Títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra

 • El millor assessorament

  Estudiants universitaris, coordinadors i personal d’administració i serveis t’ajudaran en el procés de decisió, per a que escullis el grau més adequat segons els teus interessos.

 • Sessions informatives de cada grau

  Tindràs disponibles sessions informatives de cada titulació, per a que coneguis tots els detalls abans de fer la preinscripció.

 • Internacionalització, professionalització i emprenedoria

  T’expliquem els punts forts d’estudiar al TecnoCampus, en un entorn únic on afavorim la internacionalització, l’emprenedoria i la connexió amb el món professional

 • Visita les instal·lacions

  Farem visites guiades a les instal·lacions, per a que coneguis aules, laboratoris i un entorn inigualable.