UN INTENS CAP DE SETMANA PER CONSTRUIR SOLUCIONS TECNOLÒGIQUES TRANSFORMADORES QUE GARANTEIXIN UN ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE

El TecnoCampus, l’Ajuntament de Mataró i Som Mobilitat el passat 7, 8 i 9 de febrer van organitzar la quarta edició del SomHackathon TecnoCampus Mataró amb un gran èxits de participació, on  l’objectiu va ser potenciar la innovació, el talent i el desenvolupament de solucions tecnològiques innovadores que garanteixin un envelliment actiu i saludable. 

 

Què és el SomHackathon TecnoCampus?

 

 

Una Hackathon és un esdeveniment creatiu i formatiu on es reuneixen joves estudiants de diferents àmbits de coneixement per abordar conjuntament i organitzats en equips multidisciplinaris un repte plantejat per l’organització que es pot concretar en el disseny d’un o varis projectes tecnològics, una aplicació o una web.

 

Per què SOM?

El SomHackathon del Tecnocampus és una iniciativa de l’ecosistema de l’economia social i solidària i del moviment cooperatiu de consum que està transformant els sectors més estratègics de la nostre societat (energia, telecomunicacions i mobilitat).

 

Pots veure el vídeo de la darrera edició a continuació:

Galeria de fotografies de l'esdeveniment 2018

A qui va dirigit?

Estudiants de TecnoCampus

Estudiants de 2n de batxillerat científic-tecnològic, amb coneixements de programació, disseny d’interfícies, web i disseny de videojocs

Estudiants de CFGS de tot Catalunya, de les disciplines:

- Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

- Desenvolupament d’aplicacions web

- Administració de sistemes informàtics en xarxa

Estudiants universitaris amb coneixements de programació, disseny d’interfícies, web i disseny de videojocs

Visita la web oficial de la SomHackathon TecnoCampus

Web SomHackathon