El TecnoCampus, l'Ajuntament de Mataró i la cooperativa Som Mobilitat van organitzar els passats 7, 8 i 9 de febrer un Hackató centrat en l'economia col·laborativa. La iniciativa va néixer amb la voluntat de generar propostes innovadores en el territori que abordessin reptes estratègics. En aquest sentit, la iniciativa va plantejar com assolir una mobilitat sostenible amb solucions que provinguessin de l'economia col·laborativa.

 

Què és el SomHackathon TecnoCampus?

Una Hackathon és un esdeveniment creatiu i formatiu on es reuneixen joves estudiants de diferents àmbits de coneixement per abordar conjuntament i organitzats en equips multidisciplinaris un repte plantejat per l’organització que es pot concretar en el disseny d’un o varis projectes tecnològics, una aplicació o una web.

 

Per què SOM?

El SomHackathon del Tecnocampus és una iniciativa de l’ecosistema de l’economia social i solidària i del moviment cooperatiu de consum que està transformant els sectors més estratègics de la nostre societat (energia, telecomunicacions i mobilitat).

 

Pots veure el vídeo de la darrera edició a continuació:

Galeria de fotografies de l'esdeveniment 2018

Som Hackathon

A qui va dirigit?

Estudiants de TecnoCampus

Estudiants de 2n de batxillerat científic-tecnològic, amb coneixements de programació, disseny d’interfícies, web i disseny de videojocs

Estudiants de CFGS de tot Catalunya, de les disciplines:

- Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

- Desenvolupament d’aplicacions web

- Administració de sistemes informàtics en xarxa

Estudiants universitaris amb coneixements de programació, disseny d’interfícies, web i disseny de videojocs

Visita la web oficial de la SomHackathon TecnoCampus

Web SomHackathon