TecnoCampus obre la convocatòria per a la selecció de vuit (8) empreses startup que vulguin presentar les seves innovacions en la propera edició del congrés MWC - 4YFN que tindrà lloc els propers 28, 29 i 30 de juny i 1 de juliol de 2021.

Les empreses seleccionades exposaran el seu projecte en l’estant de TecnoCampus, en les següents condicions:

Espai dins del pavelló
Gaudiràs d'un espai dins del pavelló del 4YFN 2021 els dies 28 i 29 de juny de 2021
Entrades gratuïtes
2 entrades que permeten l'accés a ambdós esdeveniments (MWC i 4YFN) tots els dies del congrès (del 28 de juny a l'1 de juliol de 2021)
Cost

Cada candidatura seleccionada haurà d’abonar en concepte de dret de participació 200€, IVA exclòs. El pagament s'haurà de fer efectiu abans del 17 de maig del 2021.

 

Inscripcions

Les empreses interessades en la participar en la present convocatòria han d’omplir el formulari de sol·licitud web disponible, amb tota la informació que et demanem de la teva empresa, en base als criteris establerts de selecció que trobaràs a les bases que es poden descarregar en aquest mateix apartat.

Inscripcions fins al proper 26 d'abril.

Inscriu-t'hi

Procés de selecció

  • Presentació de candidatures: des de la data de publicació de les bases fins el dimecres 26 d’abril del 2021 a les 14:00 h.
  • Valoració candidatures segons els criteris de selecció establerts a les Bases i a partir de la informació complimentada al formulari
  • Publicació dels resultats durant la primera setmana de maig de 2021.

Amb el suport de: