TecnoCampus obre la convocatòria per a la selecció de vuit (8) empreses startup que vulguin presentar les seves innovacions en la propera edició del congrés 4 Years From Now (4YFN) que tindrà lloc els propers 24, 25 i 26 de febrer de 2020.

Les empreses seleccionades exposaran el seu projecte en l’estant de TecnoCampus, en les següents condicions:

Espai dins del pavelló
Gaudiràs d'un espai dins del pavelló del 4YFN 2020
Entrades gratuïtes
2 entrades per al 4YFN 2020 (que permeten l'accés al MWC el dia 27 de febrer 2020).
Inclusió en el catàleg oficial d’empreses.
Apareixeràs en el catàleg d'empreses participant
Cost

Cada candidatura seleccionada haurà d’abonar en concepte de dret de participació 200€, IVA exclòs. El pagament s'haurà de fer efectiu abans del 15 de febrer del 2020.

 

Inscripcions

Les empreses interessades en la participar en la present convocatòria han d’omplir el formulari de sol·licitud web disponible a continuació, abans del proper 5 de febrer de 2020.

Addicionalment i per mitjà de correu electrònic, haurà de presentar una breu presentació de l’empresa en base als criteris establerts d’anàlisi contemplats a les bases que es poden descarregar en aquest mateix apartat.

La data límit per a entregar la presentació és el proper 5 de febrer de 2020

Inscripcions fins al proper 5 de febrer.

Inscriu-t'hi

Procés de selecció

  • Presentació de candidatures: des de la data de publicació de les dates fins el dimecres 5 de febrer del 2020, a les 14:00 h.
  • Valoració candidatures segons els criteris de selecció establerts a les Bases i a partir dels material lliurat amb la sol·licitud de participació.
  • Publicació dels resultats durant la segona setmana de febrer de 2020.

Amb el suport de: