Start-up Catalonia, Xarxa d’acceleradores és un programa de suport al creixement de les noves empreses catalanes amb potencial de creixement. TecnoCampus, com a Acceleradora del Programa Start-Up Catalonia et convida a participar a la propera convocatòria d’aquest programa.

 

L'objectiu del Pla consisteix en reduir al màxim el període de validació i d'arribada al mercat del producte/servei i aconseguir que els equips promotors es capacitin per executar un pla de creixement per a l’empresa.

Té una durada entre 6 i 8 mesos i està adreçat a:

 

·         Societats constituïdes amb menys de cinc anys de vida

·         Empreses amb un component innovador (ja sigui el seu model de negoci, producte, servei...)

·         Empreses que tinguin, com a mínim, una persona dedicada a temps complet al projecte

El programa proposa assolir els fonaments d'una empresa per créixer de manera sostenible:

  • Comptar amb un equip ben organitzat
  • Evitar errors de gestió
  • Tenir un model de negoci sòlid i contrastat al mercat
  • Aprofitar una xarxa de contactes propera i amb experiència


El programa ofereix:
 

  • 40 h de treball individual amb un mentor, amb l'objecte de definir l'estratègia i impulsar un pla de creixement a mida.
  • Sessions de capacitació (una mitjana de dues cada mes) dirigides per experts externs. Són sessions dinàmiques, pràctiques i molt adaptades al perfil i a les necessitats de les empreses participants. Posem a la teva disposició experts en màrqueting i vendes, en habilitats comunicatives, en visió estratègica i innovació disruptiva.
  • Posem al servei de les start-ups una sèrie d'empresaris en actiu, experts en àmbits estratègics per a les nostres empreses. Uns mentors que compartiran la seva experiència i coneixements amb la start-up que ho requereixi.
  • Organitzem uns DemoDays perquè et vinguin a conèixer experts, inversors i altres professionals que et poden donar suport.

Dins el programa, s’ofereix tutorització, mentoratge, activitats de networking, formació, assessorament i acompanyament en els diferents processos vitals per les empreses en fase de creixement: la cerca de finançament, la innovació, la internacionalització i l'enfortiment dels equips humans capaços de conduir la nova empresa cap el seu potencial de creixement