Xarxa empresarial

Vols agafar un estudiant en pràctiques o contractar un graduat?

Pensa en el talent del Tecnocampus. Estudiants dels últims cursos del nostres Graus i Postgraus poden fer un període de formació a la teva empresa. Pels estudiants, és una part fonamental en la seva formació i per l'empresa els joves poden aportar noves idees i sinergies als equips. Si busques contractar nou personal posem a la teva disposició la nostra borsa de treball.

Has creat una Startup i necessites un espai per ubicar-la?

Si tens un projecte innovador o de base tecnològica i vols enfortir i accelerar el seu creixement, t'oferim la Incubadora, una plataforma integrada per espais i serveis avançats, disenyada per a acollir empreses de nova creació durant els seus primers anys de vida.

Vols instal·lar la teva empresa en un entorn innovador?

Instal·la la teva empresa al parc Tecnocampus, on podràs beneficiar-te d'un ampli ventall de serveis.

Vols accelerar la teva empresa?

Serveis d'acceleració empresarial, programes d'Emprenedoria per validar noves idees de negoci, accés a la xarxa de parcs tecnològics i científics (APTE, XPCAT).

Vols trobar finançament per a la teva empresa?

A través d'una diagnosi personalitzada, t'ajudem a fer el teu roadmap financer. Si ets inversor mitjançant el club d'inversió et presentem els millors projectes empresarials del nostre ecosistema on poder co-invertir. 
Si vols un inversor posem al teu abast una escola d'inversors per començar a fer les primeres inversions.

Vols formar part de la Xarxa de Mentors de Tecnocampus?

"Mentors TecnoCampus" és una xarxa integrada per destacats emprenedors, empresaris i professionals que aporten la seva experiència, coneixements i habilitats als projectes empresarials de l'ecosistema Tecnocampus.

Vols tenir presència internacional?

T'oferim plataformes d'aterratge empresarial per introduir-te en nous mercats, amb acompanyament i suport in situ.

Vols millorar la teva formació?

El Tecnocampus ofereix una seleccionada oferta de cursos de formació permanent amb programes de Màster i Postgrau i cursos de formació contínua vinculats a les àrees d'expertesa dels seus centres universitaris dels serveis empresarials oferts a l'empresa i l'emprenedor.