Young Entrepreneurs Summer Campus

Campus d'emprenedoria i expressió creativa en anglès


El campus té per objectiu fomentar la innovació, l’emprenedoria, el coneixement de l’empresa i l’autoconfiança. Durant el programa els alumnes desenvolupen tots els aspectes bàsics d’una empresa i elaboren i presenten un pla d’empresa complert.
Aquest programa anirà acompanyat d’un Mòdul Group Performance, on els nois i noies desenvoluparan una actuació artistica creativa, utilitzant música, teatre, dansa i video.

Informació pràctica
 

A qui s’adreça: Nois i noies d’edat compreses entre els 14 i 16 anys.

Idioma: Anglès

Dates: de l’1 al 12 de juliol
Lloc i Horari: Innolab; de 9’15 a 13’30h (Tecnocampus)
Places: 22 participants

Preu: 400euros (380 euros si t'apuntes amb un amic)


Descarrega't aquí la informació

Contingut

Be an entrepreneur

L’objectiu del programa Be an entrepreneur és fomentar la innovació, l’emprenedoria, el coneixement real de l’empresa i l’autoconfiança.
Durant el programa, els nois i noies, amb l’ajut dels professors de l’Escola Emprenedors, desenvolupen tots els aspectes bàsics d’una empresa per elaborar i presentar un pla empresarial complet (innovació, inversió, beneficis, màrqueting, tecnologia, llocs de treball creats, etc).
Les classes són dinàmiques i utilitzen la metodologia del Learning by Doing.
Els alumnes s’agrupen per interessos i passions, iniciant el procés d’imaginar-se una empresa i les diferents etapes per fer-la realitat.
Les etapes del procés són:

• La passió i la creativitat com a motors de la innovació
• El model de negoci i la necessitat de mercat
• Innovació i tecnologia
• Aspectes financers
• Màrqueting i vendes
• Logística i producció
• Aspectes socials i de sostenibilitat
• Presentacions finals

Els alumnes realitzen un Business Plan i presenten els seus projectes en públic, en anglès. Durant tot el procés es posa molt d’èmfasi en les habilitats comunicatives i en el fet que els estudiants adquireixin autoconfiança.

Expressió creativa

Com a complement al programa Be an Entrepreneur, s’ha incorporat el mòdul d’Expressió creativa, un perfecte aliat pels conceptes que es treballen en un programa per a empresaris. L’objectiu és que els nois i noies creïn una experiència d’expressió pròpia i creativa utilitzant música, teatre, dansa o vídeo i perdin la por a actuar en públic. Aquest treball permet als estudiants augmentar la seva autoestima i alhora divertir-se!

English speaking

A part de la immersió total en l' idioma anglès a través de les activitats i la comunicació entre monitors i alumnes, també hi haurà un espai de 30’ per resoldre dubtes a nivell de gramàtica i millorar aspectes de pronunciació. Aquesta sessió es durà a terme d'una manera molt informal i dinàmica, per tal de desmitificar i normalitzar els problemes que els estudiants puguin tenir amb l’anglès i donar-los les eines adequades per corregir-los.

Public presentations

Com a activitat final del campus es realitzarà una presentació en públic dels projectes empresarials desenvolupats, oberta als pares i amics, que podran també presenciar l'actuació artística dels grups, gaudint del seu potencial i la seva creativitat!

Per més informació:

universitatestiu@tecnocampus.cat

Descarrega aquí el formulari d'inscripció 


Col·labora:


Fundació Escola Emprenedors