En un context econòmic global com l'actual, les empreses necessiten més que mai un model de negoci diferenciat que s'adapti contantment a un entorn competitiu i canviant. Des del Departament d'Emprenedoria i Empresa oferim serveis personalitzats per les necessitats del sector salut. 
 

 • Finançament públic

  Des del TCM apostem perquè investigadors i empreses col·laborin cercant sinèrgies per ajudar a resoldre les necessitats i problemes de salut que la societat afronta. Per això, gestionem i coordinem els projectes competitius en tot el seu procés.

 • Finançament privat

  Aixecar fons és un dels passos claus per la supervivència d’una start-up. Amb més de 10 anys d’experiència en finançament privat i una extensa xarxa de contactes, des del TCM acompanyem les nostres empreses amb orientació, accés a inversors o suport per obtenir fons privats.

 • Internacionalització

  El sector salut és de naturalesa global, pel que la majoria de les empreses necessiten definir el seu producte o server per poder accedir als mercats internacionals. Al TCM donem suport a les nostres empreses en tots els aspectes d’internacionalització.

 • HealthPass

  Les empreses subscrites al programa HealthPass també tenen accés a un programa de suport específic. 

  Clica aquí per saber-ne més.

   

Si vols informació en qualsevol d’aquestes àrees, no dubtis en: