Tecnocampus apropa la internacionalització a les empreses amb els serveis Go Global

El Go Global es presenta l’any 2017 com un programa per ajudar a les empreses del territori del Maresme a formar-se i millorar la seva estratègia exportadora.  

L’any 2020 s’incorpora al catàleg de serveis permanents,  amb serveis  d’assessorament per part d’experts encomerç internacional, estratègic i operatiu; i de màrqueting digital internacional. Així com formacions i ponències sobre temàtiques variades, sempre vinculades al suport a la internacionalització. 

Per poder donar suport operatiu a les empreses que exporten, el TecnoCampus és membre de diverses xarxes internacionals de parcs empresarials , oferint la possibilitat de fer servir els serveis d’aterratge empresarial als parcs estrangers. 

Adreçat a Pimes i Start-ups del territori amb producte o servei exportable

A empreses del territori, i en particular del TecnoCampus, que tinguin un producte o servei exportable, amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa.

Els assessoraments també donen cabuda a Start-ups que hagin superat la validació del seu producte o servei al mercat i que tinguin una orientació global.

Aquests serveis poden disposar d’una bonificació parcial del 60% per les empreses del Maresme.

 

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona Agents-suport-internacional

 

Píndoles formatives de suport a la internacionalització

 

El TecnoCampus posa a disposició de la indústria del Maresme un programa de suport i acceleració de la internacionalització de les empreses. Oferim serveis personalitzats de la mà de professionals experts acreditats per TecnoCampus. 

Píldores formatives

Quina àrea necessites reforçar?

 • DIAGNOSI PRESÈNCIA DIGITAL

  Vols realitzar un primer diagnosi de la presència digital de la teva empresa? Amb aquesta sessió farem un anàlisi de la pàgina web, presència a xarxes socials i comparatives amb el sector. 

  Hores: 5h 

 • DIAGNOSI D'INTERNACIONALITZACIÓ

  Per a empreses que vulguin analitzar les aptituds exportadores de la seva empresa. Durant aquest assessorament es fa un diagnosi de la situació actual de l’empresa, i s’analitzen quines àrees necessiten ser reforçades a l’hora de començar l’activitat exportadora. 

  Hores: 5h

 • DISSENY I EXECUCIÓ PLA D’ACCIÓ

  Assessorament en comerç internacional amb l’acompanyament d’un expert amb una àmplia trajectòria internacional que els ajudarà en la realització i implementació del pla de promoció internacional. Cada start-up podrà seleccionar el consultor que més li convingui de la xarxa de consultors. L’expert escollit és la persona que els guiarà al llarg del programa, orientant a l’equip en l’execució del pla d’actuació i actuant de facilitador de recursos i contactes.

  Hores: 50h

 • ASSESSORAMENT EN MÀRQUETING DIGITAL

  Assessorament en màrqueting digital internacional per part d’un expert acreditat del TecnoCampus. Es procedirà amb un anàlisi de la situació actual de l’empresa i es plantejarà una estratègia d’acció. El consultor assistirà a l’empresa en la implementació del pla d’acció. 

  Hores: 20h

International Business Network

És un punt de trobada que té com a objectius l’intercanvi d’idees, coneixements i experiències al voltant de la internacionalització empresarial i generar col·laboracions i sinèrgies entre les empreses participants.

SESSIONS OPORTUNITATS DE NEGOCI

Sessions coorganitzades amb les entitats d’internacionalització del territori, on es presentaran les oportunitats de negoci per les empreses catalanes a mercats internacionals.

FORMACIONS

Formacions organitzades per experts en disciplines que impulsin el creixement internacional de les empreses. 

Empreses que han gaudit del programa

TecnoCampus apropa la internacionalització a les empreses amb el programa Go Global

Vols conèixer les empreses que han gaudit de l'assessorament professional al programa Go Global? 

EMPRESES

ACTIVITAT

HAPPY PUNT, SLU

Fabricants i distribuïdors de peces de vestir exterior amb diversos teixits. 

FORNITURAS TÉCNICAS, S.L

Fabricants i distribuïdors de fornitures per la confecció de l’ortopèdia.

2SHAPES

Servei que et permet treballar amb models 3D dins d'un espai de treball online segur i col·laboratiu.

ORYGEN EXPERIENCES, SL

Es dedica a la creació de joies personalitzades amb l'ADN.

EIGNA PHARMA

Consultora experta en regulatòria de productes farmacèutics.

AGHADA DISEÑO

Disseny i fabricació de peces de roba de qualitat per a dona.

BIMYOU

Consultora tecnològica experta en desenvolupament de solucions que integren tots els canals de comunicació de departaments d’atenció al client d’empreses.

IMAXEL LAB SL

Desenvolupa tecnologia i serveis per impressió fotogràfica.

INNOVEM

Fabrica i distribueix solucions tecnològiques en les àrees de bioenginyeria i enginyeria mecatrònica.

NETWATER TECHNOLOGY, SL

Dissenya, fabrica i comercialitza maquinària per al tractament d’aigües residuals urbanes i industrials.

PG CONOCIMIENTO

Empresa especialitzada en el desenvolupament i la implantació de sistemes propis d'intel·ligència empresarial (Business Intelligence) amb la plataforma Atlas SBI.

VECMEDICAL SPAIN, SL

Fabricació i distribució d’instruments i productes mèdics i odontològics.

MEDERIC, SL

Empresa editora del sector salut. Especialitzada en la creació i edició de projectes científics d'alta qualitat i il·lustració tècnica; així com el desenvolupament d'eines multimedia pel colectiu sanitari.

 

KANGURA PORTABEBÉS

Empresa especialitzada en el porteig ergonòmic d'infants. Distribueixen a Espanya marques de portabebés i produeixen i distribueixen la marca Momawo, d'abrics de porteig. 

CROPPIT

Croppit és la comunitat de plant lovers que descobreix noves plantes i les envia a domicili. Es dediquen a trobar tant plantes d'interior i d'exterior,  per cuidar a casa.

GETON PROJECT MANAGEMENT

Ofereixen diversos serveis  amb l'objectiu d¡ajudar a les empreses a millorar i potenciar la direcció de projectes, depenent de les seves necessitats específiques.

Històric de sesions

 • Reuneix-te amb les oficines exteriors d’ACCIÓ

  El 21 de novembre es van realitzar entrevistes amb els directors de les oficines de ACCIÓ de Brussel·les, Londres i Milà. TecnoCampus de la mà d’ACCIÓ va organitza aquestes entrevistes personalitzades amb els experts de mercats internacionals per a les persones que volen saber si poden créixer o introduir-se en aquests mercats. 

 • INCOTERMS 2020, un bon moment per a la revisió i conèixer els principals canvis

  Saps quin és l’Incoterm més adient per al teu producte? I segons el transport i assegurança pactats? TecnoCampus, de la mà de Banc Sabadell, va organitzar aquesta sessió informativa el passat 12 de novembre on va es tractar les novetats relatives als nous Incoterms 2020 que entren en vigor l'1 de gener de 2020.

 • Com afectarà el Brexit a la meva empresa?

  Després de sentir parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, es van crear molts dubtes de què passaria amb moltes empreses. TecnoCampus de la mà de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d'ACCIÓ, va realitzar el passat 9 d'octubre de 2019 una sessió pràctica i dinàmica que els va ajudar a dissenyar el seu pla de contingència.

 • Mercat d'Argentina i Xile

  El passat 27 de novembre es van presentar els mercats d'Argentina i Xile. Són dos països de gran rellevància a l'Amèrica Llatina, en aquesta jornada es va parlar de les particularitats culturals i característiques de cada un d'aquests mercats així com de les oportunitats de negoci que ofereixen. Veure més

 • Mercat de Cuba

  El passat 27 de setembre es va presentar el mercat de Cubaque es situa en el punt de mira dels inversors i presenta grans oportunitats de negoci per excel·lència en el sector turístic i d'hoteleria. També hi ha molt bones perspectives per als sectors  del packaging, així com l’agroalimentari i de tecnologia per a l'alimentació, entre d'altres.

 • Mercat de Colòmbia

  El 3 de maig de 2018 va tenir lloc la sessió d'International Business Network on es va presentar el mercat de Colòmbia. Un mercat destacat del Sud-amèrica que presenta grans oportunitats en sectors com l'electrònica, la maquinària i béns d'equip, la moda, la química i els plàstics i equipaments mèdics, entre d'altres.

 • Mercat Alemany

  El passat 14 de març de 2018, es va dur a terme una sessió sobre com exportar amb èxit al mercat alemany, en la qual hi van participar trenta empreses del parc empresarial i del territori. Veure més

 • Mercat Francès

  El passat 30 de novembre de 2017, es va dur a terme una sessió sobre el mercat francès. Aquest està ple de possibilitats per a les empreses catalanes; en especial, per les que aporten solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit.

Inscripcions i condicions

La durada aproximada del programa serà de 8 mesos i disposaràs de 75 hores d’assessorament personalitzat per part d’un consultor sènior en comerç internacional i un expert de màrqueting digital internacional i acompanyament en el primer viatge al mercat de destí.

Places limitades. Un màxim de empreses podran beneficiar-se del 60% del cost total subvencionat pel TecnoCampus.

Pots presentar la teva sol·licitud descarregant el formulari aquí i enviant-lo complimentat a goglobal@tecnocampus.cat

CONVOCATÒRIA TANCADA

Notícies sobre Go Global

 • SIGMA INDUSTRIAL PRECISION EXPLORA EL MERCAT PORTUGAL AMB EL PROGRAMA GO GLOBAL

  Sigma Industrial Precision, empresa participant a la segona edició del programa d'internacionalització Go Global, fa ús del servei softlanding de Tecnocampus al parc tecnològic de Lispolis a Lisboa amb l'objectiu principal de explorar l’encaix de la seva solució de manteniment predictiu industrial en el sector hidràulic portuguès. 

  Data: 02/04/19

 • ART I BIOTECNOLOGIA PER CREAR JOIES AMB ADN

  L’empresa Orygen, ubicada al Parc TecnoCampus, encapsula l’ADN de persones o mascotes estimades i guarda aquesta emoció en una joia única.

  Recentment, ha fet el salt al mercat italià gràcies a l’assessorament rebut en el marc del programa d’internacionalització Go Global del TecnoCampus. En la segona fase d’aquest programa, es centrarà en obrir negoci a França així com consolidar la seva activitat en el mercat Italià.

   

 • S'OBRE LA SEGONA CONVOCATÒRIA PER A EMPRESES DEL PROGRAMA GO GLOBAL

  El TecnoCampus obre la segona convocatòria del programa d'internacionalització Go Global, adreçat fonamentalment a empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies del territori que vulguin participar-hi. Es tracta d’un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització, orientat al creixement de les empreses a nivell internacional.

  Data: 11/6/18

 • ARRENCA LA PRIMERA EDICIÓ DE GO GLOBAL, EL PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ PER A EMPRESES

  La primera edició del programa Go Global d’acompanyament en el procés d’internacionalització l té una durada de deu mesos, durant els quals tindran lloc cinquanta hores de consultoria per part de la xarxa de consultors experts en internacionalització de TecnoCampus. Es tracta d'un programa a mida, adaptat a les necessitats de les empreses, en funció de la seva situació actual i dels mercats o països que vol abordar.

  Data: 28/9/17

 • LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA GO GLOBAL REUNEIX UN CENTENAR D'EMPRESARIS

  El programa Go Global de suport a la internacionalització d'start-ups i petites i mitjanes empreses s'ha presentat aquest migdia en una sessió que ha reunit un centenar de persones. La directora de l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria del TecnoCampus, Emma Feriche, ha destacat que el programa desenvolupa una metodologia pròpia, aporta valor a les empreses i els facilita l'entrada a mercats madurs com l'italià, el francès, el portuguès, l'alemany o el nord-americà.

  Data: 28/4/17

 • EL TECNOCAMPUS ENGEGA UN PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ ADREÇAT A EMPRESES

  El TecnoCampus posa en marxa un programa d'internacionalització adreçat fonamentalment a les 120 empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies que vulguin participar-hi. El Go Global és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses a nivell internacional. 

  Data: 28/4/17