El Centre de Congressos acull l'Auvisa Drumfest Barcelona, festival internacional de bateries

L’Auditori del TecnoCampus, un espai polivalent amb capacitat per a acollir actes molt diversos i que forma part del Centre de Congressos del TecnoCampus, serà la seu el 18 de març de la primera edició de l’Auvisa Drumfest Barcelona. Aquest festival comptarà amb la presència de sis dels bateristes més sol·licitats a nivell mundial representant les marques més grans i prestigioses del sector, com Meinl, Mapex, Yamaha, Tama, DW i Zildjian.

La jornada, que pretén ser tot un homenatge al món de la percussió, es portarà a terme durant tot el dia des del matí fins al vespre i tindrà un aforament molt limitat. Serà un dia dedicat a conèixer, gaudir i aprendre d’alguns dels talents més grans de la percussió a nivell mundial. Alguns d’ells ja ho han anunciat als seus seguidors a través de les xarxes socials.

Auvisa és des de fa dècades un del més grans distribuïdors d’instruments musicals, so professional i informàtica musical a nivell nacional. Disposa de tres botigues a Mataró, Barcelona i Vic a més de la botiga virtual.