Les beques On The Move permetran a nou estudiants fer estades a universitats de fora de la UE

Nou estudiants del TecnoCampus van rebre dimecres 21 d’octubre, en un acte celebrat virtualment, les beques On The Move que els permetran fer estades internacionals fora de la UE durant aquest curs. A l'acte hi van participar el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, i el director general de Sabadell Consumer Finance, Miquel Costa.

Les beques són una iniciativa del TecnoCampus, i enguany arriben a la 6a edició. Formen part de l’estratègia d’internacionalització i foment de la mobilitat dels estudiants, un dels pilars del estudis universitaris al TecnoCampus. Permeten als estudiants sufragar parcialment les despeses de l'estada en universitats de països tan llunyans com Argentina, Taiwan o República de Corea, i amb les quals el TecnoCampus té signats convenis bilaterals. Totes elles queden fora de l’abast del programa Erasmus+ (Europa).

Les beques On The Move están dotades amb 1.000 euros cadascuna, que aporten a parts iguals Sabadell Consumer Finance, de Banc Sabadell (entitat patrocinadora), i la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme.

Aquest any, les universitats i estudiants que hi faran estades són:

  • Pau Aparici Nguyen. Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, docència en anglès. Shih Chien University (Taiwan).
  • Jonathan Ferreras Ferreras. Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, docència en anglès. Ajou University (República de Corea).
  • Irene Ledesma Gomez. Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Ajou University (República de Corea).
  • Laura Panisello Valldepérez. Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Universidad Argentina de la Empresa (Argentina).
  • Marcel Ruiz i de Vilallonga. Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Ajou University (República de Corea).
  • Joan Sala Rifà. Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, docència en anglès. International College of Management (ICMS) (Austràlia).
  • Arnau Tarragó i Bardés. Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Tecnológico de Monterrey (Mèxic).


 Els vols conèixer?