Nou Postgrau en Direcció i Gestió Públiques de l'’Escola d’Administració Pública de Catalunya

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya posa en marxa un nou Postgrau en Direcció i Gestió Públiques que aposta per un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comportament responsable dels comandaments públics. 

Aquesta formació vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges que contribueixin a fer-ho possible. El programa i el professorat volen donar resposta a les necessitats reals dels comandaments públics.

Ofereix als comandaments un espai ple d’oportunitats d’aprenentatge amb metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos, fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives. Cadascun dels continguts del programa es tracta de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi.

Aquest postgrau, que s'imparteix en col·laboració amb universitats del territori i entitats locals, consta de dues modalitats: una de més generalista i que va enfocada a la direcció i gestió de la totalitat de les administracions públiques catalanes i, una altra, on l’enfocament recau en la gestió i direcció de l’administració pública local.

Enguany se n’ofereixen tres edicions: edició Mataró, d'àmbit local -inici a l'abril 2018-; edició Barcelona, d'àmbit general -inici el juny 2018; i edició Manresa-Vic, d'àmbit local -inici l'octubre 2018-. L’edició d’àmbit local s'impartirà, doncs, a  Mataró gràcies a la col·laboració del TecnoCampus i l’Ajuntament.

Per més informació sobre el postgrau, us podeu adreçar a tercercicle.eapc@gencat.cat o assistir a la sessió informativa del proper 5 de març a les 17h (inscripcions obertes per assistir-hi).