1er aniversari Passerells

La colla castellera del Tecnocampus, els Passerells, celebren el seu primer any de vida amb un assaig general que va tenir lloc el divendres 17 de febrer, a la Plaça central del Tecnocampus. Per commemorar l'aniversari, l'acte va comptar amb la presència d'una de les colles punteres del món casteller universitari, els Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els Passerells del Tecnocampus van començar a formar-se gràcies a la idea d'un grup d'estudiants del parc que, amb l'ajuda dels Capgrossos de Mataró, van consolidar el grup i van anar creixent al llarg de l'any. La colla universitària mataronina va estrenar-se amb un pilar de 4 a la diada dels Emboirats de la UVic i, en menys d'un any, van descarregar el seu primer castell de sis a la diada d'hivern dels propis Emboirats.

Després de la pausa hivernal, els Passerells del Tecnocampus conviden a "tothom qui vulgui a gaudir d'aquest assaig i us anima a participar i formar part de la seva gran família", segons comenta el cap de colla, David Valverde.