45è Congrés internacional de Seguretat ICCST

 Els propers dies 18 a 21 d’octubre tindrà lloc al Tecnocampus Mataró Maresme el 45è congrés de seguretat IEEE International Carnahan Conference on Security Technology, organitzat pel grup de Recerca en Tractament del Senyal de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró. Prop de 60 experts d’arreu del món viuran a Mataró i posaran en comú els darrers avenços en matèria de seguretat física, informàtica, forense, etc. Es tracta del congrés més antic de l’associació més gran de professionals per a l’avenç de la tecnologia, anomenada IEEE.

És una temàtica en la qual el Grup de Recerca en Tractament del Senyal porta treballant des de fa prop de 15 anys amb fites assolides prou significatives. Per exemple, el reconeixement com a grup de recerca consolidat de l’ AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca), màxim nivell atorgat per aquest organisme de la Generalitat de Catalunya, així com un merescut prestigi internacional.

La darrera edició de l'ICCST es va celebrar, l'octubre de 2010, a San José (California, EEUU), i aquest esdeveniment suposarà per Mataró un impacte econòmic positiu pel que fa al turisme de congressos, una de les línies que el Centre de Congressos del TecnoCampus vol impulsar en l'esperit de renovació econòmica de la ciutat.