Accelera el creixement

Ja s’han obert les inscripcions per participar en el programa Accelera el creixement, programa de suport a empreses amb un alt potencial de creixement que aquest any arriba a la 5a edició.

El programa facilita a les empreses seleccionades un pla de creixement operatiu i eines de suport personalitzades per tal de donar resposta als seus reptes de creixement. El programa es divideix en tres fases que tindran una durada aproximada de 10 mesos. En total, es contemplen 73 hores de suport per a cada empresa (36 hores de consultoria in company i 37 hores de formació col·lectiva)

Aquest programa basa el seu èxit en la exclusivitat, el fet de ser únicament 50 empreses ajuda a conèixer millor i a accelerar el potencial de cada empresa participant, tot això estant recolzat en tot moment per una visió externa i experta.

Destaquem com a novetats de l’edició actual la participació de més experts i especialistes i noves aliances estratègiques amb entitats com IESE.

El programa està valorat en  5.207€ per empresa, però està subvencionat al 90% i les empreses únicament paguen 500€ + IVA

Trobaràs tota la informació del programa aquí