Ajuts i subvencions: Programa Innocamaras

Ajut de la Cambra de Comerç de Barcelona pel desenvolupament de projectes d’innovació. El Programa té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat, mitjançant la integració de la innovació en les seves estratègies empresarials com a eina competitiva clau.

Es tracta de desenvolupar “Plans Individuals de Suport a la Innovació” que inclou dues fases:

- Fase I: Diagnòstic Individualitzat, per part d’un Tutor especialitzat, per conèixer el nivell de competitivitat de l’empresa en el seu entorn econòmic i de mercat, identificant possibles actuacions de millora a través de la innovació. L’import total finançable i elegible (import de l’ajut) dels serveis ascendeix a 1200 eur + IVA

- Fase II: Plans de Suport a la innovació, un Assessor especialista guia a les empreses en la posada en pràctica de les recomanacions en matèria d’innovació identificades en la fase anterior, claus per la millora de la competitivitat de l’empresa.Les despeses finançables amb càrrec al Programa per aquesta fase són fins a 4.500 eur (IVA no inclòs) fins a un període màxim de 4 a 6 mesos. La quantia de l’ajut és del 50% del cost finançable.

L'ajut s'atorgarà a les 60 primeres sol·licituds validades i respectades, rigorosament, per ordre d'entrada.

Adjuntem el link per a més informació: http://www.cambrabcn.org/competitivitat/gestio_projectes/innocamaras