Aplicació pràctica de la normativa de protecció de dades i les infraccions a la xarxa

El passat dijous 23 de setembre es va realitzar el seminari "Aplicació pràctica de la normativa de protecció de dades i les infraccions a la xarxa", a càrrec d'Eric González, advocat i director jurista de l'empresa Dret.com.

La sessió s'emmarca en el programa dels Dijous emprenedors de la secció de Suport a emprenedors de TCM, que té per objectius injectar coneixement per a la millora dels processos de creació d'empresa i estimular el networking entre els assistents. El seminari en qüestió es concretava en donar una visió pràctica  i directa  de les obligacions que té l’empresa o el professional en relació a la llei de protecció de dades.

A la jornada hi van participar 9 emprenedors i emprenedores, de diversos sectors d'activitat però amb el denominador comú d'utilitzar Internet com a plataforma principal del seu negoci. La sessió, de 5 hores de durada i subvencionada per la sots-direcció d'Economia Cooperativa i creació d'empresa de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, va tenir una valoració d'excel·lent per part dels assistents.